1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-08-2017 13:50

H Mizuno παρουσιάζει το Wave Lightning Z3

H φιλοσοφία της Mizuno και των αθλητών του volley είναι κοινή: να προπονούμαστε αδιάκοπα για την κατάκτηση της τελειότητας. Βάσει αυτής της φιλοσοφίας η Mizunoερευνά συνεχώς και εξελίσσει τα προϊόντα της για να προσφέρει στους αθλητές τον καλύτερο εξοπλισμό που θα τους βοηθήσει να κατακτήσουν το στόχο τους. Το Wave Lightning Z3 αποτελεί το τεχνολογικό επίτευγμα αυτής της συνεχούς εξέλιξης. Το παπούτσι αυτό έχει σχεδιαστεί για γρήγορο ρυθμό και αστραπιαίες αντιδράσεις. 


Η τεχνολογία D-Flex Groove στην ειδική εξωτερική σόλα του παπουτσιού επιτρέπει την απότομη και γρήγορη εναλλαγή κατευθύνσεων ενώ παράλληλα εγγυάται την αποφυγή των τραυματισμών του αστραγάλου. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία SRtouch προσδίδει στο Wave Lightning Z3 ισχυρό μπροστινό μέρος, το οποίο παρέχει ώθηση για ακόμα μεγαλύτερα άλματα.

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της τεχνολογίας DuraShield ενισχύει την αντοχή του παπουτσιού και προστατεύει το μπροστινό μέρος του ποδιού από την τριβή  κατά την διάρκεια των σύντομων sprints. Η μοναδική ενδιάμεση σόλα Pownceμειώνει την αίσθηση του βάρους καθώς είναι από τις πιο ελαφριές, ενώ ταυτόχρονα δίνει εξαιρετική ώθηση.

Στο άνω μέρος του παπουτσιού η Mizuno χρησιμοποίησε το σύστημα  DynamotionFit: μια τεχνολογία που σχεδίασε χρησιμοποιώντας υψηλά επίπεδα αντίληψης της κίνησης και της βιομηχανικής τεχνολογίας. Με το Dynamotion Fit, το άνω μέρος του παπουτσιού συνεργάζεται άψογα με το πόδι σε όλα τα στάδια του κύκλου βάδισης αγκαλιάζοντάς το σας δεύτερο δέρμα.

Το Wave Lightning Z3 είναι κορυφαίο στην κατηγορία του, απευθύνεται σε υψηλού επιπέδου παίκτες όλων των θέσεων και ειδικά για ακραίους, επιθετικούς και διαγώνιους.

Δοκιμάστε το πρώτοι σε ένα από τα τρία καταστήματα της Mizuno και σε εξειδικευμένα καταστήματα αθλητικών.

                                      Κολωνάκι: Τσακάλωφ 22,    Χαλάνδρι: Λεωφ. Κηφισίας 256,

                                                                       Γλυφάδα: Γρ. Λαμπράκη 17 


 Βάρος: Male: 295g / Female: 245g

                                                                                                                        Μάθετε περισσότερα
                                                                                                                        Τηλ: 2106855220
                                                                                                                        mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                                                                                                        Join us on Facebook.com/mizunohellas

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ