1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2017 01:01

Restart στο μπιτς βόλεϊ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Mετά από την εξαετή θλιβερή παρένθεση της απελθούσας διοίκησης, το μπιτς βόλει προσπαθεί να ξαναβρεί το βηματισμό του με μπροστάρη τον Αλέκο Παρασκευόπουλο.

Δυστυχώς αυτά τα χρόνια υποβαθμίσθηκαν οι διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να μη μπαίνουν ούτε τα αποτελέσματα των Μάστερς στον Τύπο, ενώ δεν υπάρχουν πλέον αθλητές-τριες  για να σηκώσουν στις πλάτες του το μπίτς βόλει.

Έφυγαν οι Καραντάσιου-Σφυρή-Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη και δεν εμφανίσθηκαν νέοι σταρς, αν και προσλήφθηκαν κατά καιρούς αρκετοί προπονητές, που χωρίς την κατάλληλη καθοδήγηση, έκαναν μια τρύπα στην ... παραλία. Λεφτά όμως ξοδεύτηκαν

Τώρα πλέον η νέα διοίκηση προσπαθεί να χτίσει στην ... άμμο, κάτι που είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Για συμβολικούς λόγους επιλέχθηκε για την εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου το Salty στο Μικρολίμανο, προκειμένου το άθλημα να πάρει αέρα και να ξεφύγει από το μάντρωμα στα γραφεία της ΕΟΠΕ, όπου οι εκδηλώσεις γινόταν μεταξύ συγγενών και των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας.

Ήδη το μεγάλο βήμα είναι η τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ, αλλά και η συνεργασία με το StarΚεντρικής Ελλάδας, που έχει προσφέρει τα μάλα στο άθλημα, βρέθηκε όμως κι αυτό εκτός του μπιτς βόλει, εξαιτίας της κακεντρεχούς πολιτικής της ΕΟΠΕ.

Σε αυτή την προσπάθεια θα συνδράμει και η εφημερίδα μας που είναι χορηγός επικοινωνίας και κατά γενική ομολογία βοήθησε στην προβολή και στην ανάπτυξη του αθλήματος.  Θα βοηθήσουμε στο restart, με την ελπίδα να ξαναγυρίσει ο ήλιος, κι ας θέλει δουλειά πολλή...Η επιλογή των εφετινών τόπων τέλεσης των αγώνων είναι ενθαρρυντική

 

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ