1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2017 23:39

Κουμεντάκης: «Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη»

Η Εθνική δεν ήταν έτοιμη για να προκριθεί στον Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με τις απουσίες και τον λίγο χρόνο προετοιμασίας να παίζει ρόλο, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Αποστολή ΠΣΑΤ: Στέφανος Λεμονίδης

"Το ματς ήταν τυπική διαδικασία. Παίξαμε όσο έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Δεν είμαστε φυσικά ευχαριστημένοι από την τρίτη θέση. Η ζωή συνεχίζεται με το Παγκόσμιο Λιγκ. Η πρόκριση χάθηκε και στο ματς με την Ολλανδία, που ήταν καλή ομάδα, αλλά εμείς μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Μέτρησαν όμως οι απουσίες, η μικρή προετοιμασία, τα λίγα φιλικά. Όλα μπαίνουν στην εξίσωση, σε ένα τουρνουά πέντε ημερών. Αν ήταν μαζί μας οι Πετρέας, Τζουμάκας, Φιλίποφ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Η Εθνική πρέπει να παίζει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Να έχει χαρακτήρα, στυλ παιχνιδιού και ο καθένας να ξέρει το ρόλο του. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη να διεκδικήσει κάτι μεγάλο, μια πρόκριση σε παγκόσμια διοργάνωση".

2 σχόλια

  • Comment Link Nikss Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 21:45 posted by Nikss

    Παίδες μήπως ξέρει κάποιος τι παίζει με τον Φιλίποφ;

  • Comment Link ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 06:17 posted by ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    Καλημερα
    Ειπαμε κερδισαμε το Λουξεμβουργο γιατι ειμαστε καλυτερη ομαδα οχι γιατι 1ος Διαιτητης ηταν ο Γ.Καραμπετσος......

    Ειπαμε επισης οτι εχουμε Χιουμορ
    (δειτε την φωτογραφια εεεεε)
    Καλη Εβδομαδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ