1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-05-2017 20:21

Η γιορτή του πρωταθλητή

To PAOK Sports Arena φόρεσε τα καλά του για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές Ελλάδος.
Το γήπεδο δε γέμισε αλλά η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική. Η εκδήλωση ξεκίνησε όταν… έκαναν την εμφάνισή τους και τα τρία συνεχόμενα τρόπαια που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ.  Οι αθλητές αποθεώθηκαν από τον κόσμο, κατά την παρουσίασή τους και συγκινημένοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα ευχαριστώντας τους φιλάθλους.

Αργότερα βραβεύθηκε ο MVP του πρωταθλήματος, Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς και η χαρά κορυφώθηκε όταν ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος έδωσε το τρόπαιο στους Παντακίδη – Τερζή οι οποίοι το σήκωσαν τον ουρανό του PAOK Sports Arena.

Το κύπελλο πήγε στον κόσμο και στον Θανάση Κατσαρή, την ώρα που ο Γκαράς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ χόρεψε ζεϊμπέκικο το "Μαγκιά μου που είμαι ΠΑΟΚτσής".

Την τιμητική της είχε και η γυναικεία ομάδα, που έκανε το νταμπλ στην ΕΠΕΣΘ κου του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2 γυναικών. Μάλιστα έπαιξαν και ένα φιλικό σετ κόντρα στην ανδρική ομάδα, με τον Γκαρά να κάνει σερβις, τον Σωτηρίου να… σκουπίζει το γήπεδο, τον διαιτητή να τα δίνει… ανάποδα και τον Τερζή να ζητά βίντεο ρέφερι.

Στην εκδήλωση δεν έδωσαν το παρών ο Γιάννης Καλμαζίδης που αρνήθηκε να παραστεί, και ο Ντάντε που βρίσκεται στη Βραζιλία.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ