1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2017 20:57

Ο Σάσα δεν είναι Γκόμεζ...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Με διαγώνιο τον Στάροβιτς θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και απομένει να δούμε αν είναι καλή επιλογή ή λύση ανάγκης, μετά την άρνηση της Σαν Χουάν να αποδεσμεύσει τον Περέιρα.

Ο Στάροβιτς ήταν επί χρόνια αναπληρωματικός του Μίλκοβιτς στην Εθνική και μετά του Ατανασίεβιτς, σχεδόν ποτέ βασικός και πέρυσι ήταν εκτός 18αδας, στη θριαμβευτική πορεία της Σερβίας και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Λιγκ.

Οι απόψεις διίστανται για την απουσία του, γιατί η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται ότι είχε ένα μικροπρόβλημα στο δάκτυλο και φρόντισε για την αποκατάσταση του, ενώ άλλη εκδοχή είναι ότι δεν τον είχε στα σχέδια του ο Γκρμπιτς που προτίμησε τον 23 χρονο Λιούμποριτς που έπαιζε πέρυσι στην Πιατσέντσα και φέτος στην Ιαπωνία.

Ο Στάροβιτς δεν είναι σίγουρα Γκόμεζ, αλλά πρόκειται για σπουδαίο παίκτη, με καλό χαρακτήρα, ισχυρό σερβίς, χωρίς μεγάλες επιδόσεις στο μπλοκ και το σπουδαιότερο έχει παίξει με τον πασαδόρο Πέτκοβιτς στη Μπούντβα και την εθνική Σερβίας.

Ο Γκόμεζ μάζευε την ομάδα, είχε προσωπικότητα, ενώ ο Σέρβος θα είναι κομμάτι της ομάδας, χωρίς ηγετικές ικανότητες, που λογικά θα αναλάβουν οι Σαφράνοβιτς, Ντάντε.

Την εφετινή περίοδο υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο με το Μιλάνο, η ομάδα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και ρίχνουν την ευθύνη στον Στάροβιτς, στην ουσία όμως θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του. Κι εκεί εμφανίσθηκε ο ΠΑΟΚ.

Στο Ρέντη όμως παρακολουθήσαμε τον χειρότερο ΠΑΟΚ από την εποχή που διεκδίκησε το πρωτάθλημα και το πρόβλημα του δεν ήταν ο διαγώνιος, αλλά η οργάνωση της ομάδας.

Αν εξαιρέσουμε τα 18 χαμένα σερβίς, οι παίκτες δεν ήξεραν που βρισκόταν και ο Πέτκοβιτς δεν μπορούσε να βρει τους συμπαίκτες του, ενώ δυο φορές ήρθε η μπάλα πάνω στο φιλέ, κι αντί να τελειώσει τη φάση, έκανε πάσα στον εαυτό του...

Αν λοιπόν ο ΠΑΟΚ προσθέσει στο ρόστερ του μόνο τον Στάροβιτς, η βελτίωση δεν θα είναι θεαματική και θα υπολείπεται του Ολυμπιακού. Αν όμως φέρει και τον Τράβιτσα θα προσπεράσει. Ο Ιταλοκροάτης πάντως κοστίζει πολλά λεφτά και το ταμείο έχει ...στεγνώσει με την απόκτηση του Στάροβιτς

ΥΓ: Παρά την κακή απόδοση του Πέτκοβιτς, ο Καλμαζίδης δεν δοκίμασε καν τον Τερζή, όπως έκανε στο παρελθόν. Ίσως ήθελε να δείξει στη διοίκηση ότι η ομάδα του έχει πρόβλημα στην πάσα και πρέπει να κινηθεί άμεσα το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών.

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ