1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-08-2016 23:05

Οι ξένοι της Κυζίκου Νέας Περάμου

Τους τέσσερις ξένους αθλητές της που απέκτησε για να ζήσει την περιπέτεια της Volleyleague ανακοίνωσε… μονομιάς η Κύζικός Νέας Περάμου.

Πρόκειται για τους Αlexander Τomilin (ακραίος), Κrzysiek Gulak (ακραίος), Shonari Hepburn (κεντρικός μπλοκέρ) και Maxson Guilherme Pereira (διαγώνιος) τους οποίους «καλωσορίζει στην ομάδα αλλά και στην πόλη της Nέας Περάμου. Με ελπίδα και πίστη για την επίτευξη των στόχων ευχόμαστε σε όλους γρήγορη προσαρμογή, υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες», αναφέρει η ανακοίνωση

Ο Τόμιλιν είναι Ουκρανός ακραίος, 23 ετών και πέρσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά έξω από την πατρίδα του μετακομίζοντας στο Λίβανο και Sacre Coeur

Ο Γκουλάν είναι Πολωνός ακραίος 20 ετών. Έμαθε το βόλεϊ στην Όλστιν στην οποία επέστρεψε για να αγωνιστεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Χέπμπερν είναι κεντρικός από τις Μπαχάμες, 23 ετών με ύψος 202 και την περσι αγωνίστηκε στον Καναδά του τους Νιαγάρα Νάιτς.

Ο Περέιρα είναι διαγώνιος, 28 ετών και Βραζιλιάνος. Έφυγε από την πατρίδα του για να πάει στην Ισπανία και να αγωνιστεί στην Eletrocash/caceres, όπου την σεζόν 2014-15 ήταν δεύτερος σκόρερ της ισπανικής λίγκας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ