1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2014 23:20

Ηρακλής για... σαλόνια

Ένας εξαιρετικός και σαφώς πιο έτοιμος Ηρακλής, με πολύ νεανικό πρόσωπο και κορυφαίο τον νεαρό πασαδόρο του, Θεοδόση Ηλία, επικράτησε με 3-1 της ΜΕΝΤ, η οποία τώρα ξεκινά ουσιαστικά το χτίσιμο εν όψει της νέας σεζόν στη Volleyleague ΟΠΑΠ.

Το ντεμπούτο του με την ομάδα της Τούμπας πραγματοποίησε και ο Χάρισον Πίκοκ. Ο Αυστραλός πασαδόρος, άμα τη εμφανίσει του στην Ελλάδα, μπήκε κατευθείαν στα βαθιά και αγωνίστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Από την άλλη, ο Ηρακλής του Χρήστου έδειξε με το καλημέρα τα.. δόντια του, αποδεικνύοντας πως είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή, μετά από 2 χρόνια, εκεί που πραγματικά ανήκει, στα σαλόνια της Volleyleague.

Τα σετ: 3-1 (25-19, 19-25, 25-22, 25-21)

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Παλέντζας, Ηλίας, Τσολάκος, Γάτσης, Στεφανίδης, Κολτσιάκης / Ρωμαλιάδης (λ), Τσιράκης (λ), Μούχλιας, Στοϊλούδης.

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Μπίσετ, Πίκοκ, Ταραντίνο, Σακόγλου, Σφενδυλάκης, Χατζηηλιάδης / Αντωνιάδης (λ), Κνάπεκ (λ), Αντιφάκος, Ναζίρης, Παντίρης, Χρυσάφης, Μαυροβουνιώτης, Μάντζιος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ