1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2014 21:50

Με άνεση και δοκιμές η ΑΕΚ

Πραγματοποιώντας πολλές αλλαγές, η ΑΕΚ δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Μίλωνα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, επικρατώντας με 3-0.

Ο Χόρχε Ελγκέτα, που συνεχίζει το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ, είδε την ομάδα του να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, και μάλιστα χρησιμοποίησε για όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης το νεαρό Γεωργιάδη στη θέση του πασαδόρου, ξεκουράζοντας τον Ίνοσλαβ Κρνιτς.

Σημειωτέον, ότι η ομάδα είχε προπονηθεί κανονικά το πρωί, παρά το φιλικό που είχε προγραμματιστεί. Το επόμενο τεστ για την Ένωση είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Παρασκευής (19.00), κόντρα στον Πανερυθραϊκό στη Νέα Ερυθραία, ενώ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΝΑ στην Αργυρούπολη,σε μια εβδομάδα που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εβδομάδα... Α2 για την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ανδρεάδη, Μπουρκόφσκι, Ραντούνοβιτς, Πέτρογλου, Ίλιτς, Γεωργιάδη και λίμπερο τον Παπαδημητρίου. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Παγιάν, Μαντέκας, Κατσανεβάκης, Οικονόμου.

Ο Μίλωνας έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και στο δεύτερο σετ προηγήθηκε με 19-17 αλλά δυο μπλοκ του Κατσανεβάκη και μια απίθανη άμυνα του Παπαδημητρίου έβαλαν ξανά την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ (19-20). Στα αξιοσημείωτα του αγώνα οι τέσσερις συνεχόμενοι άσοι που πέτυχε στο σερβίς ο Ραντούνοβιτς στο τρίτο σετ. Ο Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Tα σετ: 0-3 (14-25, 13-25, 13-25)

ΜΙΛΩΝ (Ντόζης): Αναστασόπουλος, Στράτος Περγάμαλης, Νίκος Παπασταματάτος, Σπυριούνης, Τουρνάκης, Μάκης Παπασταματάτος / Μουζίκας (λ), Αθανασόπουλος, Καρατζάς, Κεχράς, Γιώργος Περγάμαλης.

ΑΕΚ (Ελγκέτα): Γεωργιάδης, Πέτρογλου, Ραντούνοβιτς, Ίλιτς, Ανδρεάδης, Μπουρκόφσκι / Παπαδημητρίου (λ), Μαντέκας, Οικονόμου, Παγιάν, Κατσανεβάκης.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ