1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-12-2016 16:25

Τέλος η αποχή από τους διαιτητές της Κρήτης

Οι διαιτητές της Κρήτης τα... βρήκαν με την ΕΣΠΕΚ και αναστέλλουν την αποχή τους.
Θυμίζουμε ότι η ΣΥΔΠΕΚ είχε αντιδράσει λόγω των αναφορών της ΕΣΠΕΚ για συμφωνίες διαιτητών με παράγοντες ομάδων προκειμένου να κάνουν.... εκπτώσεις στην εφαρμογή κανονισμών.


Η ανακοίνωση


Το ΔΣ του Συνδέσμου για τους λόγους που αυτό επικαλέστηκε στην με αριθμό 52/22-12-2016 απόφαση του και έχοντας την επιθυμία εξομάλυνσης της όλης κατάστασης επ ωφελεία του αθλήματος στην περιοχή , αποδέχθηκε πρόταση συνάντησης μεταξύ των δυο ΔΣ,(ΣΥΔΠΕΚ-ΕΣΠΕΚ) η οποία και έγινε την 28 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο.

Κατά την συνάντηση αυτή, υπήρξε η διαβεβαίωση από πλευράς ΕΣΠΕΚ ότι η πρόθεση της δεν ήταν να αμφισβητηθεί η εντιμότητα και αξιοπρέπεια διαιτητών μελών ΣΥΔΠΕΚ σε σχέση με τα αναφερόμενα και αποδόθηκε(από ΕΣΠΕΚ) η αντίδραση σε παρερμηνεία αποσπασμένων των υπόψη εγγράφων.

Συμφωνήθηκε να επαναδιατυπωθούν οι επίμαχες φράσεις των εγγράφων,( όπως και έγινε) και στο εξής οποιαδήποτε διαμαρτυρία που αφορά την διαιτησία , θα κοινοποιείται εγγράφως στα αρμόδια όργανα .

Μετά από αυτά το ΔΣ του συνδέσμου διαιτητών που συνήλθε αποφάσισε ομόφωνα:

1.Αναστολή της αποχής των μελών του από κάθε αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν.

2.Αρση προσωρινού περιορισμού συμμετοχής, διαιτητών μελών μας μη ενεργεία, σε επιτροπές εκτός ΣΥΔΠΕΚ , κατά τα άρθρα 42.5&43Α.β Ν.2725/99 , καθώς και άρθρων 3.ια & 8.1 καταστατικού ΟΔΒΕ.

3.Εξέλειπαν πλέον οι λόγοι αποχής των μελών του από τις υποχρεώσεις τους ως διαιτητές και τους καλεί να επανέλθουν σε αυτές.

4.Καλεί τα μέλη του για να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοιου είδους προβλήματα , να επιδεικνύουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους πέραν των κανονισμών διαιτησίας και αυστηρή εφαρμογή κατά τύπο και ουσία των διατάξεων προκηρύξεων όλων των πρωταθλημάτων , αναφέροντας πάντα στο ΦΑ τις όποιες παρατηρήσεις τους σύμφωνα με τις οδηγίες των οργάνων διαιτησίας.

2 σχόλια

  • Comment Link ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 15:41 posted by ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    τελειωνει κατι οταν εχει αρχισει οχι οταν ανακοινωνεται οτι θα αρχισει ......Ελλαδαραααααα

  • Comment Link ουάου!!! Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 13:44 posted by ουάου!!!

    Δεν μας λέτε αγαπητοί αδελφοί εκεί στην Κρήτη...τι ώρα έγινε η συνάντηση και τι ώρα πάρθηκε η απόφαση σας ?

    Η συνάντηση έγινε 16:00 απ ότι λέτε σε ανάρτηση σας. Η απόφαση (η ειλημμένη απόφαση σας) σας πάρθηκε στις 16:21?

    Αγαπητοί αδελφοί, αφήστε τα επικοινωνιακά τερτίπια και τις φανφάρες (παίρνετε στον λαιμό σας και τον Μακεδονομάχο). Τώρα που έφυγε ο Ψαρού από την ΕΟΠΕ θα δείτε που πραγματικά είστε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ