1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-09-2014 12:31

Δυνατό διεθνές τουρνουά από τον Εθνικό

Υψηλού επιπέδου βόλεϊ υπόοσχεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης διοργανώνοντας ένα σούπερ τουρνουά, με την ονομασία «Ακρίτες 2014».


Καλεσμένοι θα είναι ο ΠΑΟΚ, η τουρκική Γαλατάσαραϊ και η Λουκόιλ Μπουργκάς από τη Βουλγαρία. Τα φιλικά θα γίνουν στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» την περίοδο 19-21 Σεπτεμβρίου. Θα είναι δυνατοί αγώνες και τεστ για Εθνικό και ΠΑΟΚ εν όψει του League Cup. Η είσοδος έχει οριστεί στα 5 Ευρώ.


Η ανακοίωση

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης που θα διοργανώσει για πρώτη φορά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι γεγονός! Πριν ξεκινήσει η κανονική αγωνιστική περίοδος οι φίλαθλοι της Αλεξανδρούπολης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα…

Γαλατασαράι, Λουκόιλ, ΠΑΟΚ με οικοδεσπότη τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστούν σε ένα 3μερο τουρνουά γεμάτο συγκινήσεις.

Στις 19, 20 & 21 Σεπτεμβρίου δίνουμε όλοι ραντεβού στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για να χειροκροτήσουμε αλλά και να καλωσορίσουμε από κοντά τους νέους παίκτες της ομάδας μας !

Είμαστε σίγουροι πως οι ομάδες που θα συναγωνιστούν στο τουρνουά θα ανεβάσουν τον πήχη και την αδρεναλίνη πάνω από το φιλέ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ