1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-11-2016 13:15

Το «όνειρο» συνεχίζεται για την Όλγα

Άλλη μια διάκριση ήρθε για την Όλγα Στράντζαλη στις ΗΠΑ. Η διεθνής ακραία κάνει βήματα προόδου  στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και η δουλειά της ανταμείβεται. Αυτή τη φορά επιλέχθηκε από τους 15 προπονητές στην καλύτερη ομάδα της Atlantic Coast Conference για το 2016.


 Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που κερδίζει κάποια διάκριση στο ACC. «Αυτό με κάνει πραγματικά χαρούμενή και ενθουσιασμένη για τη νέα χρονιά. Δούλεψα πολύ σκληρά τη χρονιά που πέρασε και η δουλειά μου ανταμείβεται. Όμως δεν θα είχε καταφέρει τίποτα χωρίς τις συμπαίκτριες και τους προπονητές μου», δήλωσε.

Η Στράντζαλη είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στην κατηγορία της. Είναι έβδομη στις επιτυχημένες επιθέσεις ανά σετ στην Division 1, με 4,76, ενώ σημειώνει 5.37 πόντους ανά σετ, γεγονός που την κατατάσσει στην ένατη θέση της σχετικής λίστας. Έχει επίσης 0.39 άσσους ανα σετ (50η θέση). Μάλιστα είναι η μοναδική αθλήτρια του ACC που βρίσκεται στις 30 καλύτερες τόσο στις επιθέσεις ανά σετ, όσο και στους πόντους ανά σετ.  

«Δεν θα μπορούσαμε να υποτιμήσουμε πόσο σταθερά άριστη είναι η Όλγα αυτή τη σεζόν», είπε ο προπονητής της Χοσέ Καντάρα. «Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και αισθανόμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος της επιτυχίας της.  Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την έχουμε εδώ για άλλη μια χρονιά και λαμβάνοντας υπόψη την δουλειά και τον χαρακτήρα της, είμαστε σίγουροι ότι τον επόμενο χρόνο θα είναι ακόμα καλύτερη», συπλήρωσε. 

Η Στράντζαλη τελείωσε τη σεζόν με 586 επιθέσεις (6η στην Division 1 και 2η στην ιστορία του Πανεπιστημίου). Επίσης πραγματοποίησε 15 ή περισσότερες επιτυχημένες επιθέσεις στα 25 από τα 32 παιχνίδια του Μαϊάμι το 1016, ενώ σε τρεις σεζόν στην Αμερική έχει σημειώσει 1.145 πόντους από επίθεση.

Οι 48 άσσοι την κατατάσσουν στην 17η θέση ανάμεσα σε όλες τις αθλήτριες της NCAA Division I . Σε τρία μας μέσα στο 2016 τελείωσε με 5 άσσους. 

olga1

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ