1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2024 15:09

Μένει ο Νέσιτς, ενθουσιασμός για την Μπελιά

Ο λόγος που προτιμήθηκε ο Νέσιτς για προπονητής του Παναθηναϊκού και η εκπληκτική εξέλιξη της Μαριάνας Μπελιά.

Ο Παναθηναϊκός έχασε το Κύπελλο στο Λουτράκι, ηττήθηκε από την Λαμία και τον Απολλώνιο και ο Τάκης Μαλακατές πήρε την μεγάλη απόφαση να αλλάξει για τρίτη συνεχόμενη φορά προπονητή εν μέσω περιόδου και δικαιώθηκε πάλι. Πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ σε όλα τα σπορ, η κατάκτηση 3 σερί πρωταθλημάτων με αλλαγή προπονητή.

Μαριάννα Μπελιά: «Αφιερωμένο στην Πένυ και στην μανούλα μου» (vid)

Ο Σωτήρης Πανταλέων που πήρε την εντολή είχε στα χέρια του μια λίστα προπονητών και αμφιταλαντευόταν ανάμεσα σε έναν νέο προπονητή που θα τα φέρει όλα τούμπα και  σε έναν έμπειρο που απλά θα διαχειριστεί τα αστέρια του ρόστερ. Προτίμησε το δεύτερο και δικαιώθηκε, γι αυτό μετά τον πέμπτο τελικό στον Ρέντη έλεγαν "είχαμε μια μερσεντές και την οδηγούσαμε σαν ένα φιατάκι"

Ο Νέσιτς που δεν είχε και τις καλύτερες συστάσεις έκανε την μεγάλη ανατροπή γιατι απλά δεν πίεσε τις αθλήτριες, τις άφησε να παίξουν σύμφωνα με τις συνήθειες της και απλά της έδωσε την τακτική κατεύθυνση. Μόλις είδε μάλιστα την Μπελιά είπε "αυτή την παίκτρια θα την βελτιώσω" και όπως ομολόγησε η λίμπερο,  ήταν ο μοναδικός προπονητής που της έδωσε κάποιες κατευθύνσεις και ασχολήθηκε μαζί της.

Η Μπελιά φέτος ήταν το καλύτερο λίμπερο του πρωταθλήματος και σίγουρα  δικαιούται μια θέση στο δίδυμο της Εθνικής.  Eίναι μόλις 24 χρονών, μεγάλωσε στην ΑΕΚ (2014-22) έπαιξε στον ΑΟ Θήρας (2022-23) και έγινε πρωταθλήτρια στην Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον Νέσιτς, θέλει να μείνει, τον θέλει και η διοίκηση. Όπως είπε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ¨Λείπω δύο χρόνια από την οικογένεια μου και έχω ένα δεκατετράχρονο παιδί. Αν βρεθεί σχολείο στην Αθήνα θα φέρω την οικογένεια μου από την Βάρνα. Θέλω να συνεχίσω"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ