1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-12-2017 15:42

Ρονάλντο και Φίγκο πήραν τον Αγκάμεζ

ΤΟΥ: ΚΩΣΤΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Το δικό του παραμύθι και μάλιστα εν μέσω Χριστουγέννων ζει ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Ο Κολομβιανός διαγώνιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά αυτό που κάνει ξεχωριστή τη μεταγραφή είναι πως υλοποιήθηκε χάρις την παρέμβαση του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λουίς Φίγκο.


 

Οι δύο θρύλοι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου στηρίζουν οικονομικά την Σπόρτινγκ και ειδικά την ομάδα του ανδρικού βόλεϊ και θα πληρώσουν το συμβόλαιο του Αγκάμεζ. Ο Κολομβιανός τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και τους τελευταίους μήνες περίμενε πρόταση από τον ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Ερνάντο Γκόμεζ που ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως από την εγχείρηση στον ώμο. Ο νέος προπονητής του δικεφάλου Ντανιέλε Ρίτσι έκρινε πως ο Αγκάμεζ δεν θα κάνει τη διαφορά και επέλεξε τον Βούλγαρο Νικολάι Ουτσίκοφ. Πριν τα Χριστούγεννα ήρθε η πρόταση της Σπόρτινγκ και ο Αγκάμεζ πληροφορήθηκε με έκπληξη πως εγγυητές του συμβολαίου του θα ήταν ο Ρονάλντο και ο Φίγκο.

«Ανυπομονώ να τους γνωρίσω. Τους θαύμαζα πάντα. Τους θεωρώ μεγάλες προσωπικότητες. Πάντα ήθελα ένα αυτόγραφό τους αλλά το να βάζουν την υπογραφή τους ως εγγυητές στο συμβόλαιο μου είναι ένα όνειρο για μένα. Ηθελα να μείνω στην Ελλάδα αλλά ο Ολυμπιακός με πλήγωσε. Ισως στο μέλλον παίξω στον ΠΑΟΚ», είπε στο «Εθνος» ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

Πηγή: Εθνος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ