1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2020 14:29

Η Ιαπωνία ζητάει... τα σπασμένα από τις παγκόσμιες ομοσπονδίες

Να μοιραστούν τo κόστος από την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνω και την μεταφορά τους το 2021, ζήτησε με επιστολή της προς τις 33 παγκόσμιες ομοσπονδίες, ανάμεσα σε αυτές και η αντίστοιχη του βόλεϊ, η οργανωτική επιτροπή του Τόκιο 2020.

Την επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Γιασίρο Μορί, ο οποίος υποστηρίζει ότι προέκυψε μεγάλη οικονομική ζημιά από την αναβολή των αγώνων που δεν μπορεί να την σηκώσει μόνο του το Ιαπωνικό κράτος.

Η κυβέρνηση της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου, έχει ανακοινώσει ότι είχε επενδύσει 12,5 δις δολάρια για την διεξαγωγή των αγώνων, μέχρι αρχές Μαρτίου, αλλά η πανδημία του κορονοϊού έφερε τα πάνω κάτω.

Οι περισσότερες ομοσπονδίες μόλις έλαβαν την επιστολή ξεκίνησαν μεταξύ του επαφές αλλα και με το Τόκιο, ώστε να συμφωνήσουν σε κάποιο ποσό αποζημίωσης αλλα σε καμία περίπτωση μεγάλο, αφού και οι ίδιες υποστηρίζουν έχουν υποστεί οικονομική ζημιά από τις αναβολές των διοργανώσεων τους τα τηλεοπτικά συμβόλαια και σημαντική περικοπή των χρημάτων από τους χορηγούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ