1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2020 00:10

Τον Ιούλιο του 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο

Τον Ιούλιο του 2021 θα μεταφερθούν τελικά οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο, που αναβλήθηκαν πριν λίγες μέρες λόγω της πανδημίας του κορονοιού.

Όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι της Ιαπωνικής τηλεόρασης (NHK), η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων, αναμένεται να επισημοποιήσουν την ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης στα τέλη Ιουλίου του 2021, με πολύ πιθανή ημερομηνία, 23 Ιουλίου η τελετή έναρξης και 8 Αυγούστου η τελετή λήξης.

Πάντως σύμφωνα με γκαλοπ, το 78,7 των Γιαπωνέζων είναι σύμφωνοι με την αναβολή και την μετάθεση των αγώνων για το 2021.

Σχετικά άρθρα

  • Κορονοϊός: Αντίστροφη μέτρηση για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο
    Ο Κορονοϊός που εχει κάνει άνω κάτω τον πλανήτη, αναμένεται να οδηγήσει στην αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Τόκιο από τις 24/7 έως τις 9/8. 
  • Το Πουέρτο Ρίκο στο... δρόμο προς Βραζιλία
    Αγκαλιά με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, βρίσκεται το Πουέρτο Ρίκο μετά τη νίκη του με 3-0 επί της Κολομβίας στο τελευταίο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά που διοργανώνεται στην πρωτεύουσά του, Σαν Χουάν. 
  • Πάει Ρίο η Σερβία
    Το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας εξασφάλισε η Σερβία μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Αργεντινής, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Ιαπωνία. Κορυφαία ήταν η Μπόσκοβιτς με 30 πόντους, ενώ για την Αργεντινή η Ακόστα πέτυχε 18.
  • Με Αρμάνι και στο Ρίο οι Ιταλοί
    Την υπογραφή του Τζόρτζιο Αρμάνι θα έχουν οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο το 2016, αφού με τη σειρά του θα ντυθούν οι αποστολές της Ιταλίας. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ