1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2018 19:54

«Σφραγίζει» την πρόκριση μπροστά στον κόσμο του

Έχοντας προβάδισμα μετά τη νίκη του με 3-2 στην Ουγγαρία, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κασνιμπάρτσικα στο «PAOK Sports Arena» για να σφραγίσει την πρόκρισή του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τον OTE TV. (17/10, 19.00, OTE-Sport7).

Ο δικέφαλος για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα χρειαστεί να νικήσει με οποιοδήποτε σκορ. Εφόσον τα καταφέρει, στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού BSSK Κωνσταντινούπολης - Σασταμάλα (Φινλανδία). Στο πρώτο παιχνίδι οι Τούρκοι είχαν επικρατήσει με 3-2 στη Φινλανδία.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ ηττηθεί 3-2 σετ θα παιχτεί χρυσό σετ 15 πόντων για την πρόκριση και αν κάτι πάει στραβά και υπάρξει αποκλεισμός, ο δικέφαλος θα συνεχίσει στο CEV Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Μοντάνα (Βουλγαρία) – Κλάντνο (Τσεχία) για το CEV Cup με αγώνες που θα γίνουν 28/11 και 5/12 με πρώτο αγώνα εκτός έδρας.

Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσει και ο Χαβιέ Χιμένες, ο οποίος ξεπέρασε τα γραφειοκρατικά προβλήματα με την Κούβα και θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα που θα αγωνίζεται και ο ΠΑΟΚ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Νουμπέρ Οσμπάρ και ο Σλοβένος Μπλακ Μαρκέλι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:

1.Στο PAOK Sports Arena

(Τρίτη 09:00-17:00, Τετάρτη 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, πληροφορίες: 2313036354 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

2.Μέσω internet στη διεύθυνσηwww.ticketmaster.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ