1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-12-2017 23:42

ΠΑΟΚ: «Χάρι σε ευχαριστούμε»

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκτός από την συνέντευξη Τύπου, αποχαιρέτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του, τον Χάρι Γκόμεζ και τον ευχαρίστησε για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα με την παραπάνω εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία, η οποία είχε τον τίτλο «Χάρι σε ευχαριστούμε.»

Σχετικά άρθρα

  • Ο ΠΑΟΚ συναντά τον Γκόμεζ
    Με ένα δυνατό ντέρμπι ξεκινάει αύριο το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Volley League «Πάμε Στοίχημα». Ο Ηρακλής Χαλκίδας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (16/2, 19.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας) και το πρόσωπο του αγώνα είναι ο Ερνάντο Γκόμεζ.
  • Με Γκόμεζ-Μότα ο Ηρακλής, με πάθος η Κηφισιά

    Το πρώτο τηλεοπτικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής θα γίνει στο γυμναστήριο της Κανήθου στην Χαλκίδα όπου ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον ΑΟΠ Κηφισιάς (13η αγωνιστική, 13/1, 17.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μουλά Λ.).

     

     

  • Μάχη... ημίθεων στη Μίκρα με ντεμπούτο Γκόμεζ
    Τo τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Ηρακλή Χαλκίδας το οποίο ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League Πάμε Στοίχημα, ενώ ξεχωρίζει το ντεμπούτο του Ερνάντο Γκόμεζ με την ομάδα της Εύβοιας. (12η αγωνιστική, 8/1, 18.00, ΕΡΤ2, διαιτητές: Θεμελής, Δεληκωστίδης).



  • Επίσημα στη Χαλκίδα ο Γκόμεζ
    Επισημοποιήθηκε η… βόμβα του Ηρακλή Χαλκίδας  ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερνάντο Γκόμεζ.
  • Πυροδοτεί… «βόμβα» Γκόμεζ ο Ηρακλής Χαλκίδας
    «Βόμβα» … Γκόμεζ αναμένεται να «πυροδοτήσει» τις επόμενες μέρες ή και ώρες ο Ηρακλής Χαλκίδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ