1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2017 16:59

Η μοναδικότητα του Ανδρεάδη!

Έχει φορέσει τις έξι πιο... βαριές φανέλες στην Ελλάδα. Και τις έχει ιδρώσει όλες! Ο Ανδρέας Ανδρεάδης έφυγε με ψηλά το κεφάλι από το Ρέντη, επειδή αυτό κάνει σε όλη την καριέρα του! Παίζει και φεύγει με αξιοπρέπεια.



















Θα αρκούσε να έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες. Θα χαρακτηριζόταν είδηση να έχει παίξει σε τρεις. Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, όμως, δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση αθλητή. Στα 35 του χρόνια έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και δύο σούπερ καπ. Στα 35 του χρόνια έχει περάσει από κάθε δύσκολη κατάσταση που μπορεί να περάσει ένας αθλητής. Μέχρι που μπορούσε να νιώθει ότι τις ελκύει. Στα 35 του χρόνια ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στη νίκη μέσα στο Ρέντη.

Στα 35 του χρόνια και για πολλά ακόμα χρόνια θα είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Γιατί πιθανόν να μην είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει παίξει σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Πιθανόν να μην είναι ο μοναδικός που έχει παίξει σε ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Άρη. Αλλά και στους έξι μέσα σε μια απίστευτη καριέρα, είναι σίγουρα ο μοναδικός! Το sdna.gr παρουσιάζει τον δεκάλογο του Ανδρέα Ανδρεάδη!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ