1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2016 17:38

Kαρσάκης: «Αφιερωμένη η άνοδος στον χορηγό»

Η άνοδος της Κύζικου στην Volley League πραγματοποίησε όνειρο ετών για την ομάδα της Νέας Περάμου και τους ανθρώπους που μόχθησαν επί σειρά των για να φτάσει η ομάδα έως την επαγγελματική κατηγορία.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Καρσάκης με την ιδιότητα του απλού φίλου του συλλόγου μας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αισθονόμαστε υπερήφανοι με την επιτυχία της ομάδας μας. Είναι μία μεγάλη δικαίωση όλων τών ανθρώπων που για δεκαετίας μόχθησαν για τον σύλλογο. Σε αυτούς είναι αφιερωμένη αυτή η επιτυχία και ελπίζω να είναι σημείο αναφοράς για το μέλλον του συλλόγου. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές, στον κόσμο που στήριξε και κυρίως στο μεγάλο χορηγό Φάνης Α.Ε. που στήριξε την ομάδα από τον Αύγουστο έως τον Φεβρουάριο. Χωρίς αυτόν η ομάδα δεν θα έφτανε έως εδώ και εύχομαι να υπάρξουν στο μέλλον ακόμα καλύτερες μέρες για τον σύλλογο».

7 σχόλια

  • Comment Link Λίμπερο Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 11:47 posted by Λίμπερο

    Χαχαχα συγκινηθήκαμε.....το άλλο με τον Τοτό...το ξέρετε?Για πες μας ρε φίλαθλος....τι έχει κάνει ο Καρσάκης για το σύλλογο?Διετέλεσε αθλητής και πρόεδρος.Και?Ποιό 1/5 μας λες?
    Αν και για να είμαστε και εντελώς δίκαιοι πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι όταν επί προεδρίας του έδιωξε το Κατσανεβάκη....εκείνος πήρε τη χρονιά αυτή το Λίγκ Καπ με το ΑΕΚΑΚΙ!Είδε πολύ μπροστά το άτομο!!!respect!!!

  • Comment Link Φίλαθλος Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 13:01 posted by Φίλαθλος

    Όλοι εσείς που λέτε όλα αυτά για τον Κύριο Καρσάκη δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το πόσα έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος για αυτήν την ομάδα...από οποιοδήποτε πόστο προέδρου παίκτη κλπ
    Αυτός ο άνθρωπος μαζί με κάτι άλλους ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και έφερε στον τόπο το βόλλευ και τώρα όλοι εσείς τον "κράζετε". Πετύχετε έστω το 1/5 από αυτά που έχει καταφέρει αυτός ο άνθρωπος και μετά να μιλάτε...

  • Comment Link Gatakia Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 06:34 posted by Gatakia

    Σόδα κοκοράκια....Σόδα !!!Αν και για να το χωνέψτε θα περάσουν χρόνια!

  • Comment Link kokorakia Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 13:22 posted by kokorakia

    Έχετε πολύ γέλιο εκεί στην ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ψοφάτε για σχόλια .....ΛΙΜΠΕΡΟ λέω να κάνεις τον αστυνόμο θα σου πηγαίνει ...ΑΡΧΟΝΤΑ η σημερινή διοίκηση δεν ήταν και πέρσι ? τον ίδιο χορηγο είχε αλλά πάλι στην Α2 έμεινε.Ξεχνάτε !!!!!! Τέλος πάντων αφήστε τα σχόλια και πιάστε δουλεία.....

  • Comment Link Λίμπερο Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 20:51 posted by Λίμπερο

    Την αστυνομία του βόλεϊ φωνάξτε να τον μαζέψει!Τα ως άνω αποτελούν ποινικά αδικήματα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ