1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2014 21:06

Δημήτρης Ποχάνης: «Μπορούμε ακόμα πιο ψηλά» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Δημήτρης Ποχάνης μετά την πρόκριση της ομάδας του Λατίνειου Λύκειο Λεμεσού στο σχολικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο νεαρός ακραίος μεταξύ άλλων είπε για την πρόκριση στα τέσσερα καλύτερα σχολεία της Ελλάδας, καθώς και για το μέλλον του στο βόλεϊ.

«Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο γιατί είναι και πιο χαμηλό το επίπεδο της Κύπρου. Στην αρχή δώσαμε ότι μπορούσαμε και να πάρουμε το πρώτο σετ με σχετική ευκολία. Στο δεύτερο κάπως αφεθήκαμε και γι'αυτό ήμασταν κόντρα κόντρα. Παρόλα αυτά καταφέραμε να το νικήσουμε και πιστεύω μπορούμε να πάμε πιο ψηλά. Έχουμε πολύ καλούς παίχτες και με τις προπονήσεις που κάνουμε κάθε μέρα έχουμε την δυνατότητα να πάμε στον τελικό».

-Πόσες προπονήσεις κάνετε καθημερινά;

«Λόγω του ότι είναι αθλητικό σχολείο έχουμε την δυνατότητα να πηγαίνουμε πριν το σχολείο για προπόνηση (στις 7.10)».

-Για το βόλεϊ στην Κύπρο και πως σκέφτεσαι το μέλλον σου στο άθλημα;

Το σκέφτομαι επαγγελματικά, έχει πέσει το επίπεδο στην Κύπρο. Βέβαια δεν σκέφτομαι να μείνω, θέλω να πάω εξωτερικό. Ελλάδα και Αμερική. Παρακολουθώ τον Πρωτοψάλτη και προσπαθώ σιγά σιγά να αποκτήσω δικό του στυλ παίχτη».

-Τι είναι αυτό που σε ώθησε στο βόλεϊ;

«Μου αρέσει πάρα πολύ η όλη ένταση που δημιουργείται και μου αρέσει να καρφώνω. Πάντα με ενθουσίαζαν αυτά».

 

 

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ