1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2014 22:49

Παύλος Παύλου: «Ο στόχος της Λεμεσού, το βόλεϊ στην Κύπρο και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο προπονητής του Λανίτειου Λυκείου Λεμεσού Πάυλος Παύλου μετά την πρόκριση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της κυπριακής ομάδας μίλησε για την νίκη επί του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης και την δύσκολη συνέχεια στο φάιναλ-4, το βόλεϊ στην Κύπρο και την συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
«Τα παιδιά προετοιμάζονται εδώ και δύο χρόνια, δουλεύουμε μεθοδικά τρείς φορές την εβδομάδα ενώ κάνουμε και ατομικές προπονήσεις. Είναι τιμή για μας που συμμετέχουμε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, βρήκαμε απέναντι μας μια εξαιρετική ομάδα την Αλεξανδρούπολη. Δύσκολο παιχνίδι, ανταποκριθήκαμε και αυτή την στιγμή θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα πάντα ταπεινά με την προσπάθεια που έχουμε κάνει να μας συνοδεύει».
 
«Έχω εργαστεί στην ΑΕΚ Καραβά, στις ακαδημίες των κυπριακών ομάδων, στην Ανόρθωση, στην Σαλαμίνα».
 
-Τι δουλεία γίνεται στην Κύπρο με το βόλεϊ;
 
«Με την έλευση κάποιων Ελλήνων προπονητών έχει ανεβάσει επίπεδο, έχουμε κάποιους καλούς παίχτες στην Ελλάδα, όπως ο Θανάσης Πρωτοψάλτης που έπεσε κάτω απο μία μεγάλη μηλιά. Ο Σπύρος και η Αλεξία τιμήσανε στο ανώτατο επίπεδο τον Παναθηναϊκό και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Στοχεύουμε και σε άλλους Κύπριους να παίξουν στο ελληνικό βόλεϊ και σίγουρα οι Έλληνας προπονητές βοήθησαν στο να ανέβει το κυπριακό βόλεϊ».
 
-Μπορεί η ομάδα να πάρει τον τίτλο;
 
«Θα ήθελα πάρα πολύ αυτή η ομάδα να ήταν σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων για να παίξουμε με Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη ημιτελικά/τελικά. Εύχομαι να μην παίξουμε με Θεσσαλονίκη γιατί θα είναι ένα ντέρμπι κατά την δική μου κρίση. Απο κει και πέρα στοχεύουμε για τον τελικό και έχουμε και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, εμείς σαν Κύπρος συμμετέχουμε με αυτή την ομάδα».
 
-Έχετε εξασφαλίσει δηλαδή την συμμετοχή σας;
 
«Ναι και γι'αυτό πιστεύω πως αν ήταν δύο όμιλοι των τεσσάρων θα ήταν ενδεχομένως καλύτερο για να μην αδικηθεί καμία ομάδα».  

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ