1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2014 12:54

Στην 8αδα το 4ο ΓΕΛ Βόλου

Την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του σχολικού πρωταθλήματος πήραν τα κορίτσια του 4ου Γενικού Λυκείου Βόλου, ύστερα από νίκη που πέτυχαν επί της πρωταθλήτριας περιφέρειας Ηπείρου και Ιονίων νήσων. Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, τα κορίτσια του 4ου ΓΕΛ Βόλου επικράτησαν με 2-0 σετ (25-19,25-15) του ΓΕΛ Ιωαννίνων, το οποίο πάλεψε αρκετά με πολύ καλή άμυνα, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.
Οι αθλήτριες του 4ου ΓΕΛ και στην πλειοψηφία τους αθλήτριες του ΑΣ Αργώ, συνεχίζουν την προσπάθειά τους στην επόμενη φάση, όπου η κλήρωση τις έφερε να αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, την πανίσχυρη ομάδα του Κολεγίου Θεσσαλονίκης στο οποίο συμμετέχουν αρκετές διεθνής παίκτριες. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα πάρει το εισιτήριο για το Final4.

4ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ(Κανιούρας Π): Παρισάκη, Διάλλα, Γεωργουλά, Παπούλια, Καλοφορίδου(L),Κάστανου,Γάκη (L), Κουτσουνίδη, Βούλγαρη, Ρέγκλη, Τζικοπούλου, Καλιακούδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ