1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2014 19:19

Παναγιώτης Γεωργούντζος: «Αυτά τα παιδιά είναι το αύριο του αντρικού βόλεϊ»

Ο Παναγιώτης Γεωργούντζος μίλησε στο volleynews.gr για τον πρώτο τίτλο του Μίλωνα μετά από 50 χρόνια, τονίζοντας πως η περσινή 3η θέση και το κίνητρο των παιδιών φέρανε αυτόν τον τίτλο,
«Η προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά ήταν πολύ μεγάλη. Είχαμε γλυκαθεί από την περσινή επιτυχία με την 3η θέση, ξέραμε από την αρχή ότι μπορούσαμε να πάμε στο φάιναλ-4. Το κυνηγήσαμε πολύ, το θέλαμε πολύ και τελικά ήρθε με τον καλύτερο τρόπο».
 
Για το επίπεδο των υπολοίπων ομάδων:  «Ο Ηρακλής παραδοσιακά είναι μέσα στα φάιναλ-4, ήταν χρόνια πρωταθλητές, έχει πάντα καλή ομάδα. Ο Επίκουρος ήταν ένα σκαλί πιο κάτω σε σχέση με πέρυσι, ενώ το Κολλέγιο είναι μία σκληρή ομάδα που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ».
 
Για το αν υπάρχει μέλλον από τους αθλητές του Μίλωνα: «Ύπαρχει μέλλον στον Μίλωνα. θα συνεχίσουν τα παιδιά να παίζουν βόλεϊ και σε υψηλό επίπεδο ορισμένοι από αυτούς».
 
Για την δυσκολία των παιδιών να συνδυάσουν αθλητισμό (πρωταθλητισμό) και το σχολείο: «Είναι πολύ δύσκολη διαδικασία. Για ένα παιδί να συνδυάσει το σχολείο και την προπόνηση είναι δύσκολο.  Σε αυτό βοηθούν 2 πράγματα. Πρώτον, το πόσο αφοσιωμένος είναι ο ίδιος ο αθλητής και δεύτερον την οικογένεια  που είναι κοντά και προσπαθεί να στηρίξει αυτή την διαδικασία. Σίγουρα όταν ένα παιδί φτάνει σε υψηλό επίπεδο, παίρνει ένα τίτλο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, δέχεται μία κλήση στην Εθνική ομάδα αυτό του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσει».
 
Τέλος ο Παναγιώτης Γεωργούντζος αναφέρθηκε στο αύριο του αντρικού βόλεϊ: «Το αντρικό βόλεϊ πρέπει να έχει αύριο. Πρέπει όσοι ασχολούνται με το άθλημα να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να συνεχίσει. Όλοι πρέπει να συμβάλουν».

3 σχόλια

  • Comment Link Σακελαριου Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 08:46 posted by Σακελαριου

    Για ενα πράγμα χαίρομαι τον Μίλωνα που μπορεί κάθε χρόνο και βρίσκει χορηγούς παίχτες προπονητές.

  • Comment Link ΜΙΛΩΝ Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 11:38 posted by ΜΙΛΩΝ

    Του χρόνου που θα βάλεις τα λεφτά εσύ, ο Μίλωνας θα πάει για άνοδο λογικά.
    Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...

  • Comment Link Σακελαριου Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014 16:59 posted by Σακελαριου

    Καλός προπονητής συγχαρητήρια στην ομάδα του αλλά ρε παραγονταρες εκεί στον Μίλωνα θα μου πείτε απο ποτε έχετε να φτιάξετε κανονική ομάδα στους άντρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ