1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2014 21:30

Δημήτρης Μαρκάκης: «Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα»

Ο προπονητής του Κολλεγίου Αθηνών Δημήτρης Μαρκάκης μιλώντας στο volleynews.gr μετά την κατάληψη της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παιδιών, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον τους.
«Ήταν ένα μακρύ πρωτάθλημα, ουσιαστικά ο στόχος ήταν να μπούμε στην τετράδα και απο κει και πέρα όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάναμε την πρώτη νίκη την Παρασκευή, μας άνοιξε η όρεξη, πέσαμε σε ένα πολύ καλό Ηρακλή το Σάββατο. Αν υποθέσουμε ότι είχαμε και ένα τραυματισμό που επί 2 παιχνίδια δεν έπαιξε και σήμερα που μπήκε έπαθε διάστρεμμα (ο Γιάννης Σφυρίδης), τα πήγαμε καλά. Σήμερα με τον Μίλωνα προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Η δεύτερη θέση δεν είναι το κάτι το υποτιμητικό, δεν είναι λίγο 2ος σε όλη την Ελλάδα». 
 
Για το μέλλον των παιδιών: «Tα παιδιά παίζουν πολύ καλό βόλεϊ. Παίζουν από τον Σεπτέμβρη ασταμάτητα, κάποιοι δίναν πανελλήνιες. Έχουν την όρεξη να συνεχίσουν να αγωνίζονται, ορισμένοι μπορούν να σταθούν και μετέχουν στις 12αδες της Α2. Θέλει πάρα πολύ δουλειά, στο αντρικό βόλεϊ ό,τι και να έχεις κάνει ξεκινάς από την αρχή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ