1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-03-2014 21:48

Ζωή Φάκη:«Δεν είναι αρκετή η δεύτερη θέση» (video)

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Σχολή Μωραΐτη στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα κάτι που για τη Ζωή Φάκη δεν ήταν αρκετό, όπως τόνισε η ίδια.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης για την πρόκριση της στο Παγκόσμιο. Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι αν σε κάποιες φάσεις ήμασταν πιο συγκεντρωμένες και δεν είχαν πάρει αέρα τα μυαλά μας, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς. Στην άλλη ομάδα βρίσκονταν σημαντικές παίκτριες, εκεί είναι το ελληνικό βόλεϊ. Είχαμε ψυχή και το παλέψαμε, αλλά δεν πειράζει, το Παγκόσμιο θα ξαναγίνει και μπορούμε να προκριθούμε. 

Σε κάθε Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα η Σχολή Μωραΐτη έβγαινε τρίτη και τέταρτη. Έτσι όπως ήρθε το σημερινό παιχνίδι δεν είμαι ευχαριστημένη με τη δεύτερη θέση, θα ήθελα να είμαι στην πρώτη, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. 

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να προκριθούμε με το σχολείο στο Παγκόσμιο σε δύο χρόνια, και να είμαστε σε μία ικανοποιητική θέση. 

Όσο για την ΑΕΚ, πιστεύω ότι εφέτος μας αξίζει το πρωτάθλημα. Έχουμε τρομερή ομάδα και ευελπιστώ ότι θα το πάρουμε. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link Δημήτρης 28 Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 19:57 posted by Δημήτρης 28

    απλά για την ιστορία η σχολική ομάδα της Σχολής Μωραϊτη εχει κατακτήσει τόσο τη δεύτερη αλλά και τη πρώτη θέση σε πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.Καλύτερα να ρωτάτε πρώτα και να μαθαίνεται και μετά να μιλάτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ