1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 11:13

To Star Volley δια χειρός Μοντάνιο και Κιμ Γιόνγκ Κούνγκ

Δυο από τις σπουδαιότερες αθλήτριες του βόλεϊ γυναικών, η Κολομβιανή Μάντλεν Μοντάνιο και η Κορεάτισσα Κιμ Γιόνγκ Κούνγκ, θα δώσουν λίγη από την λάμψη τους στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά κορασίδων Star Volley.

 

Συγκεκριμένα, θα δοθούν στις αθλήτριες της διοργάνωσης, φανέλες με την υπογραφή των δυο πολύ σπουδαίων αθλητριών του Παγκόσμιου βόλεϊ, που έχει εξασφαλίσει η διοργάνωση για λογαριασμό του τουρνουά.

Το τουρνουά θα αρχίσει  στις 27 – 28 και 29 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του «Ατέρμων», και 16 ομάδες κορασίδων από όλη την Ελλάδα, θα αγωνιστούν σε μια αθλητική γιορτή που θα στηθεί με στόχο, οι συμμετέχουσες ομάδες, να ευχαριστηθούν το βόλεϊ, δίνοντας πολλούς αγώνες και όχι μόνο.  

Σε όλες τις ομάδες, στο τέλος της διοργάνωσης θα δοθούν όλα τα παιχνίδια σε βίντεο, ενώ θα υπάρχει  στατιστική και τακτική ανάλυση των αγώνων, από στατιστικολόγο ο οποίος θα παρευρίσκεται  για τις ανάγκες του Star Volley. 

Επίσης, με την λήξη της αγωνιστικής δράσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν  στον συνεδριακό χώρο των εγκαταστάσεων, σεμινάρια , αλλά και βραβεύσεις ορισμένων προσώπων που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο χώρο του Ελληνικού βόλεϊ.

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, θα υπάρξει και σεμινάριο προπονητών, από έμπειρους Έλληνες τεχνικούς. 

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί στην διοργάνωση και All Star Game με τις αθλήτριες, ενώ θα υπάρξει και αγώνας έκπληξη για τους προπονητές.

Δηλώσεις  συμμετοχής και για  περισσότερες πληροφορίες  καλέστε στο 6945.370.371.

Χορηγός προβολής του τουρνουά θα είναι το volleynews.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ