1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
01-02-2015 00:42

Κασαμπαλής: «Συγχαρητήρια σε όλους» (video)

Στον Εθνικό μπορούν να είναι ευχαριστημένοι με την συμμετοχή στον τελικό του League Cup κάτι που αναγνωστίζει ο καλύτερος πασαδόρος του Final 4, Σταύρος Κασαμπαλής.


«Ήταν καλύτερα από πέρσι, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι. Τα συναισθήματα θα ήταν ακόμη καλύτερα αν παίρναμε το χρυσό μετάλλιο. Ο Ολυμπιακός πάλεψε για αυτό κι έπαιξε πολύ καλά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια και σε εμάς που φτάσαμε ως εδώ. Συνεχίζουμε με ψυχολογία και διάθεση».

Ο Σταύρος συμπλήρωσε για το Πρωτάθλημα και τη Ευρώπη: «Μας ενδιαφέρει η Ευρώπη και η τετράδα. Είδαμε ότι υπάρχουν δυνατότητες. Σκοπεύουμε να παίρνουμε τους τρεις ή έστω δύο βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία στην Ευρώπη και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε και περιμένουμε να συναντήσουμε την Μπενφίκα».

Όσο για το πού αφιερώνει τον τίτλο του καλύτερου πασαδόρου: «Το αφιερώνω σε όλους τους φίλους μου. Ιδιαίτερα στον Χάρη, τον Γιώργο και τον Άνθιμο. Θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένεια μου που με στηρίζει πολύ, στον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και σε όλη την Αλεξανδρούπολη».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ