1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-01-2015 19:11

Καζάζης: «Διήμερο πολιτισμού» (video)

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο Final 4 του League Cup σαν το μεγάλο φαβορί, αλλά ο Δημήτης καζάζης μίλησε για γιορτή του βόλεϊ.

 «Έχουμε μπροστά μας ένα διήμερο πολιτισμού. Είναι μία εξαιρετική διοργάνωση. Πέρα από το αγωνιστικό έχει και άλλες εκδηλώσεις και αυτό είναι σημαντικό για όλους μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Νίκο Σαμαρά. Έχουμε κοντά μας και τον Σύλλογο Ελπίδα και βέβαια το αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Είναι μία γιορτή του βόλεϊ και πρέπει όλοι μας να το χαρούμε. Από την στιγμή που βρισκόμαστε εδώ θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Ο Ντιάτσκοφ έχει μπει σε ρυθμούς προπόνησης και σήμερα που θα τελειώσουμε την προετοιμασία μας θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Διαθέσιμοι θα είναι και οι Σφενδυλάκης, Κοΐστρα. Στόχος του Ολυμπιακού είναι ο τίτλος».

Προύσαλης: «Πρεσβευτές της Ελπίδας»

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Προύσαλης είπε: «Ευχαριστούμε τη NOVA που είναι κοντά στο άθλημα μας. Καλώ πρώτα τον κόσμο του Ολυμπιακού και μετά τον κόσμο του βόλεϊ να έρθει στο γήπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στους αγώνες. Επίσης εμείς οι αθλητές θέλουμε να γίνουμε πρεσβευτές του Συλλόγου «Ελπίδα» και να βοηθήσουμε το έργο του. Το μήνυμα μας είναι να γίνουμε δότες. Σχετικά με τον ημιτελικό θεωρώ πως ο πρόσφατος αγώνας που δώσαμε με τον Άρη στο πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση. Ο Άρης έχει νέο προπονητή και νέο διαγώνιο οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολο αγώνα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ