1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2014 22:19

Μαυρομμάτης: «Να πάμε το βόλεϊ στην επόμενη μέρα»

Συγχαρητήρια στην Πύλο για τη διοργάνωση, αλλά και στον Πανναξιακό για την πορεία του, έδωσε με δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομοσπονδίας.
«Νομίζω σήμερα κερδισμένο βγήκε το ελληνικό βόλεϊ. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Πύλου Νέστορος και το ΝΟ Πύλου για την εξαιρετική διοργάνωση του φάιναλ φορ, χαιρόμαστε που το βόλεϊ βγαίνει στην επαρχία και κερδίζει φίλους στην επαρχία. Ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο ήταν εξαιρετικός. Θέλουμε να πάμε το ελληνικό βόλεϊ στην επόμενη μέρα, κι είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε τις αποφάσεις που έχουμε πάρει στις τελευταίες συσκέψεις της ομοσπονδίας, ούτως ώστε να βγει το βόλεϊ ευνοημένο από αυτό. Θέλουμε να βλέπουμε επαρχιακές ομάδες, όπως αυτή του Πανναξιακού σε υψηλό επίπεδο, και χαιρόμαστε για αυτό».

2 σχόλια

  • Comment Link Αgapula Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 11:52 posted by Αgapula

    Ευχαριστουμε Αχιλλεα,αλλα αν αγαπας το βολλευ παρατησε το και αστο να το παμε εμεις μπροστα γιατι με εσενα παμε ολο οπισθεν!ΥΓ.Ασε που θα εχεις και περισσοτερες ωρες να ασχοληθεις με τον Ιβαν...

  • Comment Link kwnnos Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 19:31 posted by kwnnos

    Αγαπητέ Αχιλλέα,

    συμφωνώ και εγώ μαζί σου...Να πάμε το βόλει στην επόμενη μέρα...Να προσχωρήσουμε μπροστά....

    *Οδηγίες για σημείο συνάντηση:
    Όπως βγαίνει Σπύρου Λούη στρίψε δεξιά και πάλι δεξιά για Αττική οδό,συνέχισε για έξοδο Εθνικής οδού για Θεσαλονική...
    Εμείς οι υπόλοιποι θα πάμε αριστερά και πάλι αριστερά και μαζί μας θα πάρουμε και το βόλει για να πάει επιτέλους μπροστά!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ