1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2014 23:08

Νικολάκης: «Αφιερωμένο στη Μαρία και στη Ράνια»

Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, μετά την επικράτηση της ομάδας του και στον τελικό του Κυπέλλου, κόντρα στον Πανναξιακό, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στα αγαπημένα του πρόσωπα, στα οποία και αφιέρωσε το τρόπαιο.
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό μας για το τέταρτο συνεχόμενο κύπελλο, ήμασταν πανέτοιμοι για το Κύπελλο, δε θέλω να πω πολλά λόγια, συγχαρητήρια στα κορίτσια, το Κύπελλο τους ανήκει. Ήταν μια πολύ δύσκολη διοργάνωση, λόγω του πολύ δύσκολου προγράμματος που είχαμε αντιμετωπίζοντας όλες τις μεγάλες ομάδες. Δίκαια κατακτήσαμε αυτό το κύπελλο, ήμασταν πολλοί σταθεροί σε απόδοση, είχαμε υπομονή και διαχειριστήκαμε πολύ καλά τον τίτλο του φαβορί. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, στον κόσμο και στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Αφιερώνω το κύπελλο αυτό στην κόρη μου Μαρία, που εύχομαι κι αυτή να ασχοληθεί με το βόλεϊ, στη γυναίκα μου Ράνια και τη μητέρα μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ