1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2014 18:55

Ζόραν Κόβαζιτς: «Κάθε νίκη θα είναι τεράστια επιτυχία»

Ικανοποιημένος για την παρουσία της ομάδας του στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Ζόραν Κόβαζιτς, που βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει γενικότερα για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας του, ενώ ευχαρίστησε και τους ανθρώπους της Νάξου για τη στήριξη τους στην ομάδα.

«Ευχαριστώ κι εγώ από την πλευρά μου τους διοργανωτές για τη φιλοξενία. Χαίρομαι που θα συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση που είναι διαφήμιση του γυναικείου βόλεϊ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και βλέπω όλο αυτό το θαύμα της φύσης μπροστά μου.

Όσον αφορά στην ομάδα μου είμαστε ευχαριστημένοι και τυχεροί που φτάσαμε σε αυτό το τουρνουά. Η Νάξος συμμετέχει πρώτη φορά σε Final 4. Είναι μεγάλη στήριξη των ανθρώπων του νησιού και καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολύ καλές συνθήκες δουλειάς στην ομάδα. Ο κόπος αυτός απέδωσε.

Εκτός από τα καλά παιχνίδια που παίξαμε στο πρωτάθλημα, είμαστε ευχαριστημένοι που παίζουμε στο Κύπελλο. Κάθε νίκη θα είναι μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ για να κάνουμε τους ανθρώπους της Νάξου υπερήφανους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ