1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2014 19:05

Βαλεντίν Μίλεφ: «Ευκαιρία για διάκριση»

Εντυπωσιασμένος από την Πύλο εμφανίστηκε ο Βαλεντίν Μίλεφ, συγχαίροντας την ομοσπονδία για την επιλογή της να διοργανώσει εκεί το φάιναλ φορ. Αγωνιστικά τόνισε πως το Κύπελλο προσφέρει τη δυνατότητα για διάκριση σε ομάδες που δεν είναι οι καλύτερες, ενώ τόνισε πως έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμού λόγω του σχολικού πρωταθλήματος.
«Για άλλη μια φορά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για την επιλογή του μέρους που θα γίνει το Final 4. Ελπίζω ότι όλες οι ομάδες θα προσφέρουν πολύ καλό θέαμα και καλά παιχνίδια. Εδώ μπορεί να μην αγωνίζονται οι 4 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά αυτό είναι που κάνει ξεχωριστό το θεσμό του Κυπέλλου καθώς δίνει την ευκαιρία και σε άλλες ομάδες να διακριθούν.
Η δική μας ομάδα είχε πολύ δύσκολη εβδομάδα. Υπήρχαν κάποιοι τραυματισμοί βασικών παικτριών σε σχολικούς αγώνες. Οι ερχόμενες 24 ώρες είναι κρίσιμες για το πώς θα αγωνιστούμε, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο πώς να κάνουμε την ομάδα να λειτουργήσει σωστά και να παίξει καλό βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ