1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-08-2021 01:48

Η ταλαντούχα Φρόσω Σαρλάνη στη γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού

Μετά την 15 χρονη λίμπερο Γρυλλάκη, άλλη μια νεαρή ταλαντούχα λίμπερο η 16χρονη, Φρόσω Σαρλάνη, προωθείται στη γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού με εισήγηση του έμπειρου προπονητή στις υποδομές της ομάδας, Γιώργου Δερμάτη.

Η ανακοίνωση του νησιωτικού συλλόγου για τη Σαρλάνη αναφέρει:

« Το διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Φρόσω Σαρλάνη για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.Γεννημένη στην Αθήνα στις 26.4.2005, η Ευφροσύνη Σαρλάνη έχει ύψος 161cm αγωνίζεται ως λίμπερο και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 16χρονη ταλαντούχα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της στο βόλεϊ δίπλα στον προπονητή κ. Γιώργο Δερμάτη στη Νάξο όπου μαζί του δούλεψε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των Κυκλάδων.Αθλήτρια από τα σπλάχνα του νησιού της Νάξου κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στην εξέλιξη της με την μετακίνησή της στην γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού

.Καλωσορίζουμε την Ευφροσύνη Σαρλάνη στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.» 

Για την προωθηση της στη γυναικέια ομάδα ηη Σαρλάνη δήλωσε στο www.paon.gr:

“Μια νέα χρονιά ξεκινάει, αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και ελπίζω για τα καλύτερα…Ευελπιστώ αυτό το νέο ταξίδι να μου χαρίσει πολλές εμπειρίες και επιτυχίες…Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανναξιακού, όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και κυρίως τον προπονητή μου Γιώργο Δερμάτη που είναι ο βασικότερος λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα…Εύχομαι η ομάδα να πάει όσο καλυτέρα γίνεται και θα βάλω τα δυνατά μου για να συμβάλλω σε αυτό…»

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ