1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-08-2021 13:27

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα απο τις Αμαζόνες

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για τις Αμαζόνες καθώς η διοίκηση του συλλόγου της Ν. Ερυθραία, ανακοίνωσε την ένταξη τριών εξαιρετικά ταλαντούχων αθλητριών που θα πλαισιώσουν το φετινό τους ρόστερ στη Volley League γυναικών.

Πρόκειται για τις Κατερίνα Κορρέ (φωτό με ομοσπονδιακό τεχνικό Κ17 και προπονητή του συλλόγου, Κώστα Γκούντα), η οποία αν και είναι 15 χρονών ειναι είναι πραγματικός «πύργος» (1μ 92), παίζει ακραία-διαγώνια και ειναι η πιο «παλιά» αφού πήρε χρόνο συμμετοχής πέρυσι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η 23 χρονη (1μ83) Κλειώ Κουρλαμπά επίσης διαγώνια από τον Αγ.Στέφανο και η 22 χρονη, ‘Ελενα Παγώνη που αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει τη συνεργασία και ένταξη στη γυναικεία ομάδα τριών εξαιρετικά ελπιδοφόρων αθλητριών, των Κατερίνα Κορρέ, Κλειώ Κουρλαμπά και Έλενα Παγώνη.

Η ύψους 1,92 Κατερίνα αγωνίζεται στη θέση της ακραίας/διαγώνιας και αποτελεί μέλος της ομάδας μας από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της περασμένης σεζόν. Παίρνοντας χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στη Volley League στα 15 της χρόνια, απέδειξε ότι ο χρόνος δουλεύει προς όφελος της και με την κατάλληλη προπονητική δουλειά μπορεί να αναδειχθεί σύντομα σε πρωταγωνίστρια.

Η 23χρονη Κλειώ προέρχεται από το γειτονικό σωματείο του ΑΟ Αγίου Στεφάνου και είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε διαφορετικό σύλλογο. Με ύψος 1,83 αγωνίζεται ως διαγώνια και διακρίνεται για το ιδιαίτερα δυναμικό της παιχνίδι.

Η 22χρονη Έλενα αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Πανιώνιο, με τον οποίο διακρίθηκε στα πρωταθλήματα υποδομών, λαμβάνοντας και τη διάκριση του καλύτερου λίμπερο σε final-4. Τα τελευταία 2 χρόνια είχε ενταχθεί στο δυναμικό της Ένωσης Βύρωνα στο πρωτάθλημα της Α2.

Πλησιάζοντας στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο σύλλογός μας ολοκληρώνει σταδιακά το ρόστερ του, δίνοντας τη δυνατότητα σε αθλήτριες με ιδιαίτερη προοπτική να αποκτήσουν την εμπειρία της Volley League και ταυτόχρονα να αποτελέσουν θεμέλια και παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία τις ομάδες του ΟΠΕ Χαλκίδας και του ΑΟ Αγιου Στεφάνου.Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Έλενα, την Κλειώ και την Κατερίνα στην οικογένεια των Αμαζόνων και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (το ρόστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Ασλεϊ Γουότκινς, (ΗΠΑ), Ελένη Βυθούλκα

Ακραίες: Κάρλα Μορεϊρα Ντε Σάντος (Βραζιλία), Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Σοφία Γκρέκα,

Κεντρικές: Κατερίνα Μαστοράκη, Βάσια Αρβανιτοπούλου, Ιωάννα Κασδοβασίλη

Διαγώνιες: Γιάνα Σάντος (Κούβα), Κλειώ Κουρλαμπά, Κατερίνα Κορρέ

Λίμπερο: Ιφιγένεια Σαμπάτη, ‘Ελενα Παγώνη

Προπονητής: Κώστας Γκούντας  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ