1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2020 13:24

'Εγιναν... Αμαζόνες Τσιγαρίδα και Καραντάνη

Δύο ακόμη μεταγραφές για τις νεοφώτιστες Αμαζόνες στη Volleyleague γυναικών, οι οποίες μετά το χθεσινό τριπλό «χτύπημα» με Γκρέκα, Ζαμπάτη, Αρβανιτοπούλου, ανακοίνωσαν την 22 χρονη (178) πάσα Άντεια Τσιγαρίδα από τους Αμπελόκηπους και την νεαρή λίμπερο με υποσχετική από τον Φοίβο Μελισσίων, Ιωάννα Καραντάνη.

Η Τσιγαρίδα που έχει αγωνιστεί δύο φορές στον Ηλυσιακό, Βριλήσσια ,προέρχεται από μια σταθερά καλή διετία με τους Αμπελόκηπους, όπου τους βοήθησε να πάρουν την άνοδο στην Α2 από την Β΄εθνική ΕΣΠΑΑΑ και να τερματίσουν πέρυσι στην πρώτη τετράδα στην κατηγορία.

Η Τσιγαρίδα θα είναι η δεύτερη πασαδόρος των νεοφώτιστων Αμαζόνων, πίσω από την Αθηνά Χρυσομάλλη και η νεαρή ταλαντούχα Καραντάνη, το δεύτερο λίμπερο πίσω από την Ζαμπάτη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τις δύο αθλήτριες:"

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τις παρακάτω αθλήτριες:Ιωάννα Καραντάνη, με υποσχετική από το Φοίβο Μελισσίων.Άντεια Τσιγαρίδα, με ελεύθερη μετεγγραφή.

Η Ιωάννα αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν με τον Φοίβο Μελισσίων στη Β΄ Εθνική κατηγορία στη θέση του λίμπερο και διακρίνεται για τη μαχητικότητά της και τα πλούσια αθλητικά της προσόντα.Οι Αμαζόνες είναι ο 2ος σταθμός στην καριέρα της.

Η Άντεια ήταν πρωταγωνιστής τα τελευταία 2 χρόνια στην ομάδα των Αμπελοκήπων, βοηθώντας την πρώην ομάδα της στην άνοδο στην Α2 κατηγορία πριν από 2 χρόνια και στην εξαιρετική πορεία της την προηγούμενη σεζόν. Παίζει στη θέση της πασαδόρου και έχει αγωνισθεί ακόμα στον Ηλυσιακό, από όπου ξεκίνησε, και στα Βριλήσια.

Η Άντεια και η Ιωάννα είναι άλλες 2 προσθήκες νεαρής ηλικίας, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα προσφέρουν πολλά στην ομάδα μας την τρέχουσα και τις επόμενες σεζόν.Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία την ομάδα του Φοίβου Μελισσίων.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Άντεια και την Ιωάννα στην οικογένεια των Αμαζόνων και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.»

φωτο Δημήτρης Αντωνάκης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ