1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2020 16:04

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» απο τις Αμαζόνες

Τριπλή μεταγραφική κίνηση από τις Αμαζόνες. Η νεοφώτιστη ομάδα της Ν. Ερυθραίας, μετά τις ανανεώσεις των παικτριών του βασικού κορμού, ανακοίνωσε την ακραία-διαγώνια Σοφία Γκρέκα, την ταλαντούχα λίμπερο από την Καλαμάτα, Ιφιγένεια Ζαμπάτη και την Πατρινή κεντρική, Βάσια Αρβανιτοπούλου.

H 23 χρονη (1μ80) ακραία Σοφία Γκρέκα, για την οποία τοVolleynews.gr είχε προαναγγείλει την μετακίνηση της από τις 24/6, αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση της ομάδας του Στέλιου Ατσιδαύτη, αφού μπορει να αγωνιστεί ακραία και διαγώνια, η 22 χρονη (1μ70) Ζαμπάτη (φωτό) θα είναι το βασικό λίμπερο της ομάδας και θα αντικαταστήσει την Σοφία Γκιαούρη ενώ η 21 χρονη κεντρική (1μ88) Αρβανιτοπούλου θα πλαισιώσει τις δύο βασικές κεντρικές της ομάδας , Μαστοράκη και Κωτσιάκη οι οποίες βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να πετύχει την δεύτερη σερί άνοδο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τις παρακάτω αθλήτριες:Σοφία Γκρέκα, με ελεύθερη μετεγγραφή.Ιφιγένεια Ζαμπάτη, με υποσχετική από τον Μεσσηνιακό.Βάσια Αρβανιτοπούλου, με υποσχετική από τον Απόλλων Πάτρας.

Η Σοφία είναι πολύ γνώριμη στην ομάδα μας, καθώς επί σειρά ετών ήταν αντίπαλος των ομάδων υποδομών παίζοντας με τα χρώματα του Ηρακλή Κηφισιάς. Έχει εμπειρία από την Α1, καθώς πέρα του Ηρακλή έχει αγωνισθεί ακόμα με τις ομάδες της Ηλιούπολης και του Ηλυσιακού. Αγωνίζεται στη θέσεις της ακραίας και της διαγώνιας.

Η Ιφιγένεια ξεκίνησε το βόλεϊ στον Μεσσηνιακό, ακολούθως μεταπήδησε για 1 χρόνο στον Μεσσαρά και τα 3 τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Α1 με τον Πορφύρα. Αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

Η Βάσια ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Απόλλων Πατρών. Τα τελευταία 3 χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα λόγω σπουδών αγωνιζόμενη για 1 χρόνο στο Αιγάλεω και 2 στον ΖΑΟΝ.Έχει ύψος 1,88 και παίζει στη θέση της κεντρικής.

Η έως τώρα πορεία τους στο χώρο του βόλεϊ, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, το πάθος τους και η συνεχής αγωνιστική βελτίωσή τους, εκτιμούμε πως είναι τα εχέγγυα για θετική παρουσία με τα χρώματα της ομάδας μας, βοηθώντας την να εκπληρώσει τους στόχους της και να τεθούν γερές βάσεις για τις επόμενες σεζόν.Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία τις ομάδες του Μεσσηνιακού και του Απόλλων Πατρών.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Ιφιγένεια, τη Σοφία και τη Βάσια στην οικογένεια των Αμαζόνων και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ