1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2020 22:42

«Κυανέρυθρος» για 17η χρονιά (!) ο Βλαβιανός, ανανέωσε και ο Κουτσούρης

Παίκτες του Πανιωνίου και την επόμενη σεζόν, στη νεοσύστατη πλέον Πρι Λιγκ θα είναι ο αρχηγός και πασαδόρος της ομάδας, Μάριος Βλαβιανός και ο λίμπερο, Στέλιος Κουτσούρης.

Ο Βλαβιανός (φωτό) θα μείνει «κυανέρυθρος» για 17η χρονιά κάτι που είναι ρεκόρ παραμονής για την ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ενώ ο Κουτσούρης για δεύτερη σερί σεζόν. Ο Κουτσούρης ήταν παίκτης του Πανιωνίου και την επταετία 2011-18.

 Αρχικά η ανακοίνωση για Βλαβιανό:

«Η Διοίκηση του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Βλαβιανό.Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ θα συνεχίσει για 17η χρονιά να αγωνίζεται με τη φανέλα του Συλλόγου και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του πασαδόρου

Η δήλωση του Μάριου στο panionios.gr αναφέρει:

«Για ακόμα μια χρονιά θα συνεχίσω να υπηρετώ τον Πανιώνιο. Μαζί με τους συμπαίκτες μου, τον κοουτς Θεοδωρόπουλο και το τεχνικό επιτελείο, θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας, προκειμένου να εκπροσωπήσουμε επάξια τα όσα αντιπροσωπεύει ο σύλλογος στον οποίο ανήκουμε.Εύχομαι η νέα σεζόν στη νεοσύστατη Pre League, να φέρει χαρές και επιτυχίες για τον Πανιώνιο».

Η ανακοίνωση για Στέλιο Κουτσούρη

«Η Διοίκηση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέλιο Κουτσούρη.Το λίμπερο της ομάδας μας, θα συνεχίσει να φοράει τα κυανέρυθρα για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο.

Η  δήλωση του Στέλιου στο panionios.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για ακόμα μια σεζόν στην ομάδα, κάθε χρονιά νιώθω τον ίδιο ενθουσιασμό όπως και την πρώτη.

Πιστεύω θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και θα παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για την νέα πρόκληση που λέγεται Pre League.
Το σημαντικότερο είναι να έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και πάνω από όλα υγεία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ