1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2020 23:28

Κώστας Δεληκώστας: «Ο Δημοσθένης έχει φλόγα για την προπονητική»

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του Π.Α.Ο.Κ. με τον Ηρακλή, ο προπονητής του Δικεφάλου Κώστας Δεληκώστας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο τεχνικό του Ηρακλή Δημοσθένη Τούμπο, με τον οποίο έχουν κοινή καταγωγή από το Σουφλί.
Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Πρώτα απ'όλα θέλω να συγχαρώ τον Δημοσθένη Τούμπο, με τον οποίο έχουμε καταγωγή από το Σουφλί. Είναι ένα παιδί το οποίο έχει φλόγα για την προπονητική και του εύχομαι καλή επιτυχία. Να μην μείνει όπως οι περισσότεροι από εμάς στην διάγνωση αλλά να ψάξει τις λύσεις-θεραπεία στο βόλεϊ, γιατί το Ελληνικό βόλεϊ έχει μείνει μόνο στη διάγνωση. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή γιατί ξέρουμε ότι παίζει υπό δύσκολες συνθήκες και τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους μας. Είμαι ευχαριστημένος από την επίθεση του side out που είναι ίδιες οι συνθήκες με το break point στην υψηλή και μεσαία μπάλα, αλλά στο break point ήμασταν κακοί στην επίθεση και ειδικά στο μπλοκ σε μεσαίες μπάλες, αυτές δηλαδή που είναι κοντά στα 3 μέτρα περίπου της γραμμής της αμυντικής ζώνης. Χάσαμε πολλά εύκολα χτυπήματα. Τα μπλοκ όμως ήταν 8 έχουμε όμως 3 από το side out. Είμαι απογοητευμένος γιατί πρέπει αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση να βγουν στο γήπεδο. Δεν κάνουμε προπόνηση για την προπόνηση, αλλά για το παιχνίδι. Ελπίζω αυτό να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα. Έρχονται ματς σημαντικά. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά που θέλουμε τη νίκη φυσικά, αλλά η πιο σημαντική και αυτή που πρέπει σίγουρα να κερδίσουμε είναι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το ματς».

Ο Βέλγος διαγώνιος του Π.Α.Ο.Κ. Μπραμ Βαν Ντε Ντρις είπε: «Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς που πήραμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. ήταν σημαντικό να παραμείνουμε 2οι στη βαθμολογία, γιατί και οι άλλες ομάδες ανεβαίνουν. Η απόδοσή μας θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, αλλά και ο αντίπαλός μας έπαιξε καλά. Τώρα θα ετοιμαστούμε για το υπόλοιπο της σεζόν».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ