1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2020 23:31

Δημοσθένης Τούμπος: «Να είμαστε έτοιμοι με τον Ο.Φ.Η.»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. ήταν ο προπονητής του Ηρακλή Δημοσθένης Τούμπος, ο οποίος στάθηκε και στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η. την επόμενη εβδομάδα.
Ο προπονητής του Ηρακλή Δημοσθένης Τούμπος δήλωσε: «Καταρχήν συγχαρητήρια στον Π.Α.Ο.Κ. για τη δίκαια νίκη του. Το παλέψαμε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό ξέροντας ότι έχουμε τελείως διαφορετικούς στόχους. Ουσιαστικά θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η.. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας σήμερα, αλλά στα κρίσιμα δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο σετ ή κάτι παραπάνω. Την άλλη εβδομάδα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να νικήσουμε».

Ο διαγώνιος του Ηρακλή Χάρης Σακόγλου τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Π.Α.Ο.Κ. για τη νίκη αλλά και στην ομάδα μου. Ο Ηρακλής των προβλημάτων προσπάθησε να πάρει κάτι παραπάνω και όπως είπε και ο κόουτς, δυσκολευτήκαμε στα κρίσιμα από τη πίεση του αντιπάλου. Ως αθλητής θα ήθελα κάτι παραπάνω, όμως δίκαια ήρθε το τελικό αποτέλεσμα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ