1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2019 14:12

Φιλική νίκη του ΑΟ Θήρας στη Νάξο

Φιλική νίκη πέτυχε με 3-1 πέτυχε Α.Ο. Θήρας, κόντρα στον Πανναξιακό στην πρώτη από τις δύο «ναυμαχίες» που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στο νησί της Νάξου και λίγες μέρες πριν το τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει στην έδρα της, με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Μαρκόπουλου, 9 και 10 του μήνα.

 Οι δύο προπονητές Οικονόμου και Γκάιτς είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν πολλά και διαφορετικά σχήματα, και να χρησιμοποιήσουν όλες τις αθλήτριες που είχαν στην διάθεσή τους. Οι νικήτριες έδειξαν πιο έτοιμες και με περισσότερη ομοιογένεια αλλα και τα κορίτσια του Πανναξιακού, έπαιξαν με μεγάλη διάθεση και κόντραραν τις αντιπάλους τους και στα τέσσερα σετ.

Από την ομάδα του Πανναξιακού επίσης απουσίασε για άλλο ένα ματς, η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα Κοτίτο, η οποία κατάφερε να ξεμπλέξει από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας στην Ελληνική πρεσβεία στο Περού και όλα δείχνουν ότι στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα βρίσκεται στο νησί της Νάξου.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα Σάββατο ( 05/10, 19:00), στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που θα γίνει και πάλι στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού. 

Τα σετ 1-3 : 28-30, 25-14, 21-25, 25-27

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ