1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2019 14:23

Σταματία Κυπαρίσση: «Οι προσδοκίες του ΠΑΟΚ δεν σταματούν μόνο στην άνοδο»

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν που θα βρει το σύλλογο για πρώτη φορά στην ιστορία του, στη Volleyleague γυναικών..

Η νεαρή ακραία του δικεφάλου Σταματία Κυπαρίσση μίλησε στο paokvolley.gr για τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν, αλλά και για τη σκληρή δουλειά που γίνεται σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αθλήτρια:

"Καταρχάς είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που η ομάδα φέτος θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Volley League. Ήταν ένας στόχος που τέθηκε πριν λίγα χρονιά και με πάρα πολύ προσπάθεια και μόχθο επιτεύχθηκε!

Ωστόσο οι προσδοκίες μας δεν σταματούν εδώ. Φέτος, έχει ανανεωθεί ιδιαίτερα το ρόστερ της ομάδας με έμπειρες αθλήτριες που σίγουρα θα βοηθήσουν ώστε να συμπληρώσουν ακόμα καλύτερα το σύνολο. Το τεχνικό επιτελείο είναι εξίσου αξιόλογο και πιστεύω ότι η προσπάθεια που κάνουμε στις προπονήσεις καθημερινά θα φανεί και στους αγώνες.

Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα αγωνιστική περίοδο και εύχομαι να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς τραυματισμούς."

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ