1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2018 09:05

Άνετη νίκη για την Ίριδα στο Χαϊδάρι

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν η χθεσινή αναμέτρηση του Πήγασου με την Ίριδα. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, επικράτησε άνετα με 0-3 της ομάδας του Χαίδαρίου σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και με το τρίποντο αυτό, έβαλε τις βάσεις για γρήγορη παραμονή στην Β΄εθνική.

Οι νικήτριες στηρίχτηκαν περισσότερο στην εμπειρία των μονάδων τους, στην καλή υποδοχή, και στα επιθετικά τους ξεσπάσματα στα κρίσιμα σημεία των σετ. Από την άλλη τα κορίτσια του Πήγασου, έδειξαν διάθεση, μαχητικότητα, πάλεψαν με ενθουσιασμό άλλα η μεγάλη απειρία, η κακή υποδοχή και τα πολλά λάθη, τους στοίχισαν κάθε ελπίδα να πάρουν κάτι από το ματς.

Αγωνιστικά το πρώτο σετ οι ομάδες ήταν κοντά μέχρι το 10-11. Στη συνέχεια η Ίριδα με ρεσιτάλ της Μπιτσάκου από το σέρβις, έκανε σερί 10-0 ξέφυγε με 10-20 και με τις Σπηλιακοπούλου, Μαγγίνα και μπλοκ της Γρίσπου, πήρε το σετ με 14-25 και το προβάδισμα με 0-1.

Στο δεύτερο σετ ο ενθουσιώδης Πήγασος προηγήθηκε 8-5 άλλα και πάλι, οι παίκτριες της Ν. Σμύρνης ανέβασαν την απόδοση τους, με σερί 2-11, ξέφυγαν 10-16, με αιχμή την Μαγγίνα ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο +8 (13-21) και «καθάρισαν» το σετ με 14-25 με τις Γρίσπου-Μπιτσάκου.

Στο τρίτο σετ, το κακό ξεκίνημα της ‘Ιριδας, έδωσε την ευκαιρία στον Πήγασο να πάρει κεφαλι με 10-8 αλλα και πάλι οι παίκτριες του Ξεροβάσιλα με μπροστάρισα την Μπιτσάκου , πήραν προβάδισμα με 14-18. Ο Πήγασος αξιοποίησε τα λάθη των παικτριών της Ίριδας και με τις Καλιακούδα, Βλάχου,Καραχάλιου, μείωσε σε 18-20.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες βελτιώθηκαν στην υποδοχή, βρήκαν λύσει ς στην επίθεση, με τις Μαγγίνα, Σπηλιακοπούλου, Μπιτσάκου και με σερί 1-5, κατέκτησαν το σετ με 19-25 και το πολύτιμο τρίποντο μ3 0-3.

Κορυφαία των νικητών η παθιασμένη Μπιτσάκου, βοήθησε πολύ επιθετικά η Καλακαβούρα, έδωσε λύσεις η Μαγγίνα ενώ από τον Πήγασο πάλεψαν Καλιακούδα, Βλάχου, Καραχάλιου Ελευθερία.

Τα σετ 0-3: 14-25, 14-25, 19-25

Πήγασος (Ξενάκης) Στρατινάκη, Καλπαδάκη, Στουραϊτη, Καλιακούδα, Καραχάλιου Ελ, Βλάχου, Καραχάλιου (λ) Λειβαδάρου Λ, Κοτσέτα,

Ίριδα: (Ξεροβάσιλας) Κομνηνού, Καλκαβούρα, Μπιτσάκου, Μαγγίνα, Γρίσπου, Σπηλιακοπούλου, Μανώλη (λ), Φούσκα, Κόλλια, Ζουμίδη, Νικολακοπούλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ