1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2018 08:21

Απόδραση της Αργυρούπολης από το Ίλιον με 1-3

Η Αργυρούπολη ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 2ης δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα των νοτίων προαστίων πήρε ρεβάνς για τον αποκλεισμό της από το κύπελλο, καθώς αυτή την φορά επικράτησε ξεκάθαρα στο Ίλιον, της γηπεδούχου Ένωσης με 1-3.

Η δεύτερη μονομαχία των δύο ομάδων τις τελευταίες 11 μέρες ήταν και πάλι συγκλονιστική, με τις παίκτριες της Δήμητρας Λυκογιάννη, να επικρατούν στο πρώτο σετ στις λεπτομέρειες με 26-28.

Οι γηπεδουχες της Βάσω Νικούλη με την βοήθεια των φιλάθλων τους, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με 25-22, ο πεισματάρης ΑΟΝΑ ξαναπήρε το προβάδισμα με 19-25 και 1-2.Οι παίκτριες της Ένωσης προσπάθησαν να επαναλάβουν το σενάριο της ανατροπής στο κύπελλο, άλλα η ομάδα της Αργυρούπολης άντεξε στην αντεπίθεση της Ένωσης και με 20-25 «κλείδωσε» την σπουδαία νίκη με το τελικό 1-3.

Ηταν η δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη της Αργυρούπολης σε ντέρμπι, μετά την επικράτηση της στη Νίκαια κόντρα στον Αστέρα στην πρεμιέρα, αποτέλεσμα που την επιβεβαιώνει ως το μεγάλο φαβορί ανόδου της κατηγορίας.

Η ‘Ενωση πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα για μια διαιτητική απόφαση στο τέταρτο σετ, καθώς όπως υποστηρίζει, με το σκορ στο 14-15 υπέρ της Αργυρούπολης, η μπάλα πέρασε εξωτερικά της αντένα από επίθεση του ΑΟΝΑ και κατέληξε στη συνέχεια πόντος δίνοντας προβάδισμα στις φιλοξενούμενες με 14-16, ενώ ο στη συνέχεια ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία, διαμορφώνοντας το σκορ στο 14-17 υπέρ της Αργυρούπολης.

Τα σετ: 26-28, 25-22, 19-25, 20-25

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ