1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2017 12:24

Σαφράνοβιτς στο vn: «Το πιο γλυκό πρωτάθλημα» (video)

Μαζί με τον Αμαράλ Ντάντε ήταν οι πρωταγωνιστές του πέμπτου τελικού, παίρνοντας από το... χέρι τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.
Ολοκλήρωσε το παιχνίδι στο «Μελίνα Μερκούρη» με 18 πόντους, με 54% στην επίθεση, είχε έναν άσσο και δύο μπλοκ και μόλις ένα λάθος σε 43 υποδοχές. Ήταν ο ηγέτης του δικεφάλου καθόλη την διάρκεια της χρονιάς και έδειξε για άλλη μία φορά ότι οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα δύσκολα.

Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς που πανηγύρισε το δεύτερο του πρωτάθλημα στην Ελλάδα μετά το 2015, το πιο «γλυκό» όπως το χαρακτήρισε μιλώντας στην κάμερα του volleynews.gr λίγη ώρα μετά την άτυπη απονομή που έγινε στα αποδυτήρια του δικεφάλου.

«Δεν μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου, είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε. Σίγουρα ήταν το πιο γλυκό με τον τρόπο που το κερδίσαμε. Δεν παίζαμε καλό βόλεϊ σχεδόν όλη την χρονιά, δυσκολευτήκαμε αρκετά με διάφορα προβλήματα μέσα στην χρονιά, στο τέλος όμως τα καταφέραμε και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ