1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2017 11:23

«Κάηκε» η Θεσσαλονίκη στην υποδοχή των πρωταθλητών (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.  Παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, του προέδρου ΤΑΠ Αντώνη Τσαλόπουλου, του αντιπροέδου του ΑΣ Δημοκράτη Παπαδόπουλου, του ιατρού Μάκη Λευκαδίτη,  εκατοντάδες φιλάθλοι, έδωσαν βροντερό παρόν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να αποθεώσουν τους παίκτες του δικεφάλου, μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Με το που βγήκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από την αίθουσα των αποσκευών με το τρόπαιο στα χέρια, οι οπαδοί του Δικεφάλου ξεκίνησαν το νέο τους σύνθημα "κάναμε το πιο μεγάλο γλέντι, μεσ' στου Ρέντη", τονίζοντας έτσι και την ευκολία με την οποία κερδίζει ο ΠΑΟΚ σε αγώνες πλέι οφ τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Το «ασπρόμαυρο» Σαββατοκύριακο έγραψε ιστορία καθώς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, ήρθε το Πρωτάθλημα από την ανδρική του Βόλεϊ, ενώ την κούπα σήκωσαν και οι γυναίκες στο ποδόσφαιρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πήγε στο Παλατάκι και μετά στον Μαζωνάκη στο Stage Live, ύστερα από πρόσκληση της ΠΑΕ η οποία είχε ρεζερβέ όλο το κέντρο διασκέδασης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ