1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2016 23:36

Επιστρέφει η Φιλντ στον ΠΑΟ μαζί με την Κίλα Ρίτσεϊ!

Κοντά στην απόκτηση δύο διεθνών αθλητριών από τον Καναδά βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Η μία είναι η κεντρική Μαρίσα Φιλντ (1998, 1,88 μ.) που ήταν στην ομάδα και στο πρώτο μισό της σεζόν 2015-16 αλλά λύθηκε το συμβόλαιό της για να έρθει η Σέρβα ακραία Μπριγκίτκα Μόλναρ, αλλά και η ακραία Κίλα Ελίζαμπεθ Ρίτσεϊ (Kyla Elizabeth Richey). Η Κίλα Ρίτσεϊ έχει γεννηθεί στις 20 Ιουνίου 1989 και έχει ύψος 1μ.88.

Ξεκίνησε το βόλεϊ από το Βρετανικό Κολέγιο Κολούμπια στον Καναδά και έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Τουρκίας, της Ιταλίας και του Αζερμπαϊτζάν. Αρχικά αγωνίστηκε στην SC Πότσδαμ από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι το τέλος της σεζόν 2012-13. Στη συνέχεια πήγε στην τουρκική Γιεσιλγιούρτ (2013-14), στην ιταλική Τιμπόνι Ουρμπίνο (2014-15), ενώ τη σεζόν 2015-16 πήγε στην γερμανική Ρότε Ράμπεν Βίλσμπιμπουργκ και στην Αζεραΐλ του Αζερμπαϊτζάν.

20 σχόλια

  • Comment Link aekfan Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 13:52 posted by aekfan

    Είπα το αντίθετο? Συμφωνώ μαζί σας. Την ίδια ακριβώς κακή πρακτική ακολούθησε και η άεκ. Τι μου κάνετε επίθεση? Το έχω γράψει πολλές φορές για την άεκ, το γράφω και για τον πάο. Απλά επειδή η άεκ είναι αδρανής και ο πάο σε κίνηση, το επισημαίνω ξανά.

  • Comment Link ειναι βαρια του παο η φανελα Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 09:44 posted by ειναι βαρια του παο η φανελα

    by posted aekfun εσυ δεν πρεπει να μιλας καθολου γιατι τα προηγουμενα χρονια παικτριες απο το παναθηναικο ψωνιζες τι να θυμηθω τζανακακη, παπαγεωργιου, κουτουξιδου, παπαφωτιου, σακουλα και αλλες πολλες που αυτη τη στιγμη μου διαφευγουν

  • Comment Link παο13 Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 11:21 posted by παο13

    posted by pao29 ο καζαζης ξερει πολλα κανταρια βολει αν μπει στη φιλοσοφια της γυν ψυλοχογιας θα πετυχει γιατι το βολει δεν αλλαζει σαν αθλημα ιδιο μενει

  • Comment Link παο14 Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 07:57 posted by παο14

    Αεκfan,για πες μας επι τη ευκαιρεια εκτος του Ηρακλη κηφισιας ποιο αλλο σωματειο απο αυτα που κανουν πρωταθλητισμο, εχει τα τελευταια χρονια βγαλει εστω μια αθλητρια που να μπορει να παιξη Α1 και Εθνικη ομαδα; Κατσε λοιπον και κυττα τα του οικου σου,τη μιζερια που κουβαλατε,και ασε τον Πανθηναικο,που τουλαχιστον φτιαχνει ροστερ απο Ελληνιδες με μεσο ορο,εκτος Κουτου,απο 19-24 χρονων.Και σιγουρα θα παιξη τον γαυρο στα ισια κι'ας εχουνε σχεδον διπλασιο budzet.

  • Comment Link Παο14 Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 04:02 posted by Παο14

    Γραφικε διασκεδαστη τόσα χρόνια σκουζεις αλλά όπως διαπιστωνεις σε γράφουνε κανονικα.Τι με νοιάζει εμένα τι έλεγε ή Αλικη όταν πήγε στο γαυρο,η αν η άλλη φοράει κάτω από το πράσινο σορτ κόκκινο στριγκακι,η αν η οικογένεια της είναι ή δεν είναι πράσινη.Παιζει καλά το τόπι;σεβεται την ομάδα και εμένα που τη βλεπω;τότε μου κάνει.Αντε καράγκιοζακο λες και είμαστε χούντα να φακελωνουμε τις αθλητριες και να κάνουμε λογοκρισια.Εδω ο Σαργκανης,ο Αποστολακης,ο Κυραστας,ο Δεληκαρης,κι'ο Γαλακος ήρθανε από το γαύρο,και τους πριτσινωσανε όχι μία και δυο φορες,ο Κοντός,ο κουνελος,κι'ο Σαραβακος πήγανε στην Αεκ,κι'εσυ ασχολεισαι αν ο παππούς της Αλικης φοράει κόκκινο ή πράσινο σωβρακο.Κανε μας τη χάρη ρε ανισοροπε άφησε την ομάδα να κάνη τη δουλειά της,και ασχολεισου με την άλλη τη χαζοχαρουμενη αεκfun που θέλει να μας κανη υποδείξεις τι πρέπει να κανουμε και τι δεν πρεπει.Ακόμη μία φορά σου λέω αν εχης τα κοτσια δήθεν παντογνώστη πες μας δώδεκα αθλήτριες που κάνουνε γα την ομαδα ,αλλά εσύ μουγκα.....προβοκατορα!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ