1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-05-2016 01:03

Υπογράφει η Κίλα Ρίτσεϊ, κοντά και σε Ιακωβίδου!

Το υπογεγραμένο συμβόλαιο της Καναδής ακραίας Κίλα Ρίτσεϊ περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει και φυσικά να ανακοινώσει τη μεταγραφή της, ενώ την ίδια ώρα προχωρούν οι συζητήσει με την Ιλιάνα Ιακωβίδου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Η Κίλα Ελίζαμπεθ Ρίτσεϊ (Kyla Elizabeth Richey) έχει γεννηθεί στις 20 Ιουνίου 1989 και έχει ύψος 1μ.88 και έχει εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Ιταλίας και του Αζερμπαϊτζάν. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να στείλει υπογεγραμένο το συμβόλαιο που της έχει στείλει το τριφύλλι και μαζί με την κεντρική Μαρίσα Φιλντ (1998, 1,88 μ.) θα αποτελέσουν το καναδικό δίδυμο.

Λεπτομέρειες απομένουν και για την τελική συμφωνία με την Ιλιάνα Ιακωβίδου. Η 21χρονη ακραία - λίμπερο (1.79) ανήκει στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε λίμπερο στον Άρη. Παρότι δέχτηκε πρόταση για να μείνει στον Άρη ζήτησε χρόνο γιατί είχε προτάσεις και από τον Παναθηναϊκό και ομάδα του εξωτερικού. Ο Άρης δε μπορούσε να περιμένει και έκλεισε την Κελεσίδου.

Προταιρεότητα για τον Παναθηναϊκό έχει το θέμα της πασαδόρου καθώς μετά το κενό που αφήνει πίσω της η Νικολέττα Κουτουξίδου που πάει στον Ηρακλή Κηφισιάς, άλλαξε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Πάντως, στα υπ΄όψη υπάρχει πολύ καλή λύση που θα απελευθερώσει και θέση ξένης αλλά για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα.

18 σχόλια

  • Comment Link κοναν 13 Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 19:12 posted by κοναν 13

    μάλλον επιστροφή της Παπαφωτίου για πάσα και ελάτε γαύρίνες στην Κυψέλη να γελάσουμε...

  • Comment Link ειναι βαρια του παο η φανελα Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 11:30 posted by ειναι βαρια του παο η φανελα

    posted by πχ αμα παει να συνεγαρστει με το ρουσση η κοπελα δεν θα βελτιωθει ουτε στο ελαχιστο ειδες εσυ καποια παικτρια του παναθηναικου τρια χρονια τωρα να βελτιωνεται με προπονητη το ρουσση

  • Comment Link aekfan Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 07:12 posted by aekfan

    @oti-na-nai: δεν προκύπτει από κάπου ούτε και ξέρω. Αλλά η λογική υπόθεση είναι ότι αν την προορίζεις για πρώτη θα έχεις λύσει το θέμα του πενίτο μιας και φέτος ο πάο κάνει σχεδιασμό νωρίτερα από όλες τις χρονιές. Άρα για να μην έχει τεθεί το ζήτημα σημαίνει ότι θα είναι ανοιχτό στον ανταγωνισμό ανάμεσά τους. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι πρώτη μπορεί και δεύτερη. Αλλά στο σημείο της καριέρας της δεν μπορεί να το ρισκάρει. Θέλει βασική τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Φυσικά δική μου γνώμη μπορεί να κάνω και λάθος.

  • Comment Link Π.Χ Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 03:07 posted by Π.Χ

    Ιακωβιδου + Ναξος = DEAL

  • Comment Link παο13 Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 20:43 posted by παο13

    η σαντορινη δεν εχει την αρτιακιανου ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ