1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-03-2016 22:26

Συγκίνηση Αγγελόπουλου: «Ξαναγενήθηκε η ΕΑΠ»

Όαση για το ελληνικό βόλεϊ χαρακτήρισε την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής της φιναλίστ ΕΑ Πατρών Άρης Αγγελόπουλος ο οποίος μάλιστα βραβεύτηκε για την προσφορά του στο άθλημα.

«Ήταν μία διοργάνωση όαση για το ελληνικό βόλεϊ. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους και το αποτέλεσμα είναι ενθαρυντικό για το βόλεϊ. Συγχαρήρια στον Πήγασο για τον τίτλο αλλά και σε όλες τις ομάδες. Συγχαρητήρια και στους διοργάνωτες που έκαναν μία γιορτή που το άθλημα την είχε ανάγκη».

Για την ΕΑΠ ο Αγγελόπουλος είπε: «Φυσικά και θέλαμε τον τίτλο αλλά τον στόχο της η ΕΑΠ τον πέτυχε. Ξεκινήσαμε την ΕΑΠ από την αρχή. Μπορούσαμε να πάρουμε και τον τίτλο. Η 2η θέση είναι τιμητική. Στον τελικό κερδίζει ένας. Το σημαντικό είναι ότι η ΕΑΠ ξεναγιενιέται και ότι υπάρχει πάλι στο βόλεϊ. Αυτά τα παιδιά στηρίζουν την ΕΑΠ στην Α2 ανδρών και παράλληλα πηγαίνουν σχολείο. Είναι αξιόλογοι αθλητές που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Ο Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στην συγκινητική στιγμή της βράβευσης του από τον Δήμο Ναυπακτίας: «Ήταν κάτι που δεν το περίμενα και με ξάφνιασε ευχάριστα. Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση γιατί λίγο πιο μακριά, στο Αντίρριο αναπαύονται οι παπούδες μου και οι γονείς μου. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και όσους μου έχουν συμπαρασταθεί».


5 σχόλια

  • Comment Link Ginno Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 08:45 posted by Ginno

    Γιατί δεν αναρτήσατε το σχόλιο μου; Απ ότι είδατε δεν ήταν ούτε με κεφαλαία, ούτε με greeklish ούτε υβριστικό. Μήπως ήταν ψέμματα; Για ρωτήστε την Παναχαϊκή αν διαλυθηκαν οι ομάδες παίδων εφήβων που ήταν πρωταθλητές Πελλοπονήσου; Για την υποστήριξη όσον λέω σας παραθέτω τα ακόλουθα links:
    http://www.pgeole.gr/?p=21525
    http://www.pgeole.gr/?p=33943

  • Comment Link Συντρίμμια κομμάτια Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 08:04 posted by Συντρίμμια κομμάτια

    Ξεκινήσαμε την ΕΑΠ από την αρχή έπρεπε να ειπωθεί το 2005 όταν Άρης και Σάκης "εκλεψαν"6 έφηβους αθλητές οι 3 διεθνείς και Ξαναγεννήθηκε η ΕΑΠ έπρεπε να ειπωθεί το 2006 με την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων έτσι δεν είναι κυρ Θέμη.

  • Comment Link Pontios Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 12:13 posted by Pontios

    Γιατι 'ξεκινησαμε απο την αρχη την εαπ? ' αυτος που ηταν τα προηγουνενα 3 χρονια??

  • Comment Link ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 10:46 posted by ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

    H EAΠ έχει ξαναγεννηθηκε αρκετά χρόνια τώρα χωρίς τυμπανοκρουσίες και παράτες. Φρόντισε γι αυτό ο Αντώνης ο Γεράνιος. Δικά του παιδιά είναι όλα αυτά που πήραν τη δεύτερη θέση στο Εφήβων και παίζουν στην Α2. Το γιατί απομακρύνθηκε ο δημιουργός αυτής της ομάδας μάλλον πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Αντωνόπουλο επιστήθιο φίλο του κ. Αγγελόπουλου

  • Comment Link ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 23:23 posted by ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Μπράβο Άρη ! Όντως όαση για το βόλεϊ ανδρών ήταν αυτό το final-4. Έχουν μείνει ελάχιστοι σύλλογοι που κάνουν ανάπτυξη στο ανδρικό βολεί και πρέπει να στηριχθούν ΟΛΟΙ με κάθε τρόπο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ