1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-02-2015 14:47

Αθλήτριες Λαγκαδά: «Ψευδείς κατηγορίες»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Οι αθλήτριες του ΑΣΚ Λαγκαδά διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την πασαδόρο Βασιλική Βλάχου να έχει εξυβρίσει τους διαιτητές του αγώνα της Α2 γυναικών απέναντι στον Πιερικό. Αντιθέτως, όπως λένε, εκείνες δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς των αντιπάλων.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 
Οι αθλήτριες του Α.Σ.Κ. Λαγκαδά επιθυμούμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας για τα πρόσφατα γεγονότα του αγώνα με την ομάδα του Πιερικού, τα οποία μας θίγουν τόσο σαν αθλήτριες όσο και σαν προσωπικότητες. Όλα όσα αναρτήθηκαν σχετικά με το παιχνίδι καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Αυτά που αντιμετώπισε η ομάδα μας ξεπερνούν κάθε φαντασία και σε καμία περίπτωση δεν συνάπτουν με όλα αυτά για τα οποία κατηγορούμαστε. Η πασαδόρος μας, Βασιλική Βλάχου, ουδέποτε εξύβρισε τους διαιτητές, όπως και καμία άλλη αθλήτρια. Αντιθέτως οι ίδιες, ο προπονητής μας αλλά και οι φίλαθλοί μας(4 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ) δεχτήκαμε επίθεση από τους «φιλάθλους» της αντίπαλης ομάδας και μάλιστα κάποιος επιχείρησε να προκαλέσει τον προπονητή μας σε χειροδικία, στημένο και αυτό για μετέπειτα κατηγορίες εις βάρος μας, χωρίς φυσικά ο ίδιος να ενδώσει. Εμείς αποχωρήσαμε στα αποδυτήρια χωρίς να δώσουμε συνέχεια στα επεισόδια. Δεν είχαμε λόγο άλλωστε!

Επιθυμούμε να δηλώσουμε σε όλους, ότι οι κατηγορίες εις βάρος της συμπαίκτριάς μας είναι ψευδείς και ότι στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται από παράγοντες της διοίκησης να γνωστοποιηθούν τα πραγματικά γεγονότα. Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν προσβάλλουν το ίδιο το άθλημα και δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να συμμετέχουμε σε αυτά. Προτέρημα της ομάδας μας είναι να υπηρετούμε τον αθλητισμό όσο καλύτερα μας επιτρέπουν οι δυνατότητες μας, συλλογικά, παίκτριες, προπονητής και διοίκηση και να εκπληρώνουμε τους στόχους μας με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθε.

Τέλος καλούμε όλους σας πριν κρίνετε άτομα και καταστάσεις να αναζητάτε την αλήθεια και να μην διαιωνίζετε-ανακυκλώνετε φήμες συμβάλλοντας στην υπονόμευση του συλλόγου μας. Τέτοια γεγονότα πρέπει να καταδικάζονται και όχι να υποβοηθούνται από αφελείς αναρτήσεις και σχόλια που γίνονται μόνο και μόνο από άτομα που επιθυμούν να εκφράσουν την αντιπάθειά τους προς την ομάδα μας. Αυτό που πετυχαίνουν στο τέλος είναι μόνο η υποβάθμιση του αθλήματός και τίποτα παραπάνω.


ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.Κ. ΛΑΓΚΑΔΑ

 

Ανδρονικίδου Χριστίνα

Αρμουτάκη Μιχαέλα

Βλάχου Βασιλική

Δημητριάδου Γεωργία

Σιδηρά Κική

Φιλιά Φωτεινή

Διαβάστηκε 692 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: «Καμπάνες» για Βλάχου και Ζωλασταθιάδη »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ