1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-03-2015 15:04

«Καμπάνες» για Βλάχου και Ζωλασταθιάδη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την ποινή αποκλεισμού 2 αγωνιστικών στην αθλήτρια του Λαγκαδά Βασιλική Βλάχου για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές του αγώνα με τον Πιερικό επέβαλε η αθλητική δικαστής. Παράλληλα τιμώρησε τον προπονητή της ομάδας Ηλία Ζωλασταθιάδη με αποκλεισμό 10 ημερολογιακών ημερών.

Αναλυτικά

Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Τετάρτης 4 Μαρτίου 2015 αποφάσισε την επιβολή ποινής αποκλεισμού δέκα (10) ημερολογιακών ημερών και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ στον εγκαλούμενο προπονητή ΖΩΛΑΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του σωματείου ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ για τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 22/2/15 μεταξύ των ομάδων ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Επίσης για τον ίδιο αγώνα επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ στην εγκαλούμενη αθλήτρια ΒΛΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ για την συμπεριφορά της προς τους διαιτητές του αγώνα. Τέλος για τον ίδιο αγώνα επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ την ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ για την συμπεριφορά των ανωτέρων προσώπων. 

Διαβάστηκε 1082 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ